Најновије

МАЧКИЦА МЕЂУ ТИГРОВИМА: Ово је прича жене која се борила са Арканом раме уз раме! Била је и његов телохранитељ! (ФОТО)

Маријана Наловски Мачкица била је део Арканових “Тигрова“ и његова телохранитељка, а у шокантној исповести открила је како је бити "мачкица међу тигровима".

Арканови тигрови (Фото: јутјуб)

Мајка ју је оставила по рођењу у Ташмајданском парку, одрасла је у Дому за незбринуту децу “Моша Пијаде“. Тамо је преживела силовање. Каже да је волела два пута, и оба пута – жене, а једном удала, али за мушкарца. Она открива да јој је навећи ожиљак оставио рат.

- Бог је наместио да дођем до Жељка Ражнатовића Аркана. Касније се испоставило да ништа није случајно, јер је он био пријатељ моје биолошке породице. И сам се изненадио кад је то сазнао. Почело је велико пријатељство и имала сам његову подршку - присећа се Маријана.

Како каже, међу "Тигровима" је владала строга дисциплина, мисли да је то било уреду.

- Што се тиче секса, ја га тамо нисам имала. Била сам и остала његова сестра – тврди Маријана. У својој исповести рекла је и да је Жељко знао за њене жене.

- Све то је прихватио нормално и добро смо се зезали. Једном сам отела војника и ауто само да бих отишла да видим жену коју сам тад волела. С друге стране, у јединици је било и мушкараца гејева. Имали су велики проблем и страх, али је било важније да се добро одради акција, да имамо што мање жртава и да спасемо што више народа. Знам пар из рата који је касније био годинама у вези – открива она.

Коментаришући своје сексуално опредељење и искуство с околином, Мачкица каже да народ мисли да је бити лезбијка или геј нешто што је “вау“.

- Тако васпитавају своју децу од малих ногу. Кажу им: “Видиш оне чике? Имају нешто што је бљак!“. За мене је све то лепо. И лезбијке и гејеви. У питању су бића. Небитно ког су пола. Мени је битна љубав. Извините, ако добијем љубав од жене, ја ћу се предати и уживати колико год то да траје - закључила је она.

Два највећа ривала се састали да разговарају о судбини српског народа, више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Б92

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА