Најновије

ДАМАСК ПОНОВО ГОРИ! Изведени страховити удари на главни град Сирије! Експлозије проламају миљама далеко!

У источном предграђу Дамаска чуле су се масовне експлозије, јавио је дописник Al-Masdar. Према наводима теренског дописника, експлозије су се догодиле у близини града Јарамана, близу западног дела региона Источна Гута. Разлог експлозија још увек није познат. међутим, неки извештаји говоре да је то резултат напада израелских беспилотних летелица на подручје Акраба.

Разрушени главни Сирије, Дамаск (Фото: РИА)

Разлог експлозија још увек није познат. Mеђутим, неки извештаји говоре да је то резултат напада израелских беспилотних летелица на подручје Акраба.

Вреди напоменути да је Израел напао насеље Хезболаха у области Акраба раније овог месеца. Што је резултирао смрћу неколико бораца ове шиитско-либанске војске. Према речима дописника са терена, сиријска противваздушна одбрана дејствовала је вечерас када је над градом Дамаском примећен непријатељски авион.

Дописник са терена рекао је да је најмање једна непријатељска беспилотна летелица оборена током гађања у источном предграђу Дамаска. Додао је да је оборена непријатељска беспилотна летелица у области Акраба.

Како су Американци побили цивиле беспилотним летелицама, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА