Најновије

ЏОНСОН "ДУХОВИТ": Имам превише килограма, трчао бих, али страхујем да бих личио на Путина! (ВИДЕО)

Борис Џонсон је у интервјуу The Times рекао да је „због посла“ набацио „сувишне килограме“ којих би хтео да се ослободи трчањем, али то не чини јер страхује да би „почео да личи на Владимира Путина“.

Џонсон боксује (Фото: Јутјуб)

У истом интервјуу је то додатно објаснио. Баш џонсоновски:

„Проблем је у томе ће и они који ме обезбеђују – ако ја будем трчао морати да трче упоредо. На  растојању од неколико миља. А то ће заиста мало личити на Путина“.

Британски премијер је открио да му се више свиђа посао председника владе него градоначелника Лондона. Упркос томе што сада мора да „много ради“.

Посебно је нагласио да ће Британију извести из ЕУ кроз два месеца, не обазирући се на план опозиције да му у томе засмета:

„Желим да сви у земљи, укључујући и посланике, знају да је фундаментално питање у овоме. Намеравате ли да станете на страну лидера лабуриста Корбина и оних који желе да пониште референдум, да анулирају демократски вердикт народа и земљу уведу у хаос? Или ћете стати на страну оних међу нама који ће све довести у ред, реализовати вољу народа и потпуно се фокусирати на унутрашње проблеме?“

The Times оцењује да је Џонсон као премијер „смео до ивице непромишљености“, а истовремено „опрезан у објашњавању својих потеза“.

Прочитајте ОВДЕ  зашто је Атина бесна а у питању је Ердоган.

Извор: fakti. org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА