Најновије

ГЛУМАЦ СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ У ВЕЛИКОЈ ОПАСНОСТИ! Пљуште претње: Он је човек кога не могу да контролишу!

Како Ђилас замишља демократију види се по томе што су му претње постале легитимно средство у борби за бојкот избора. Његови најближи сарадници све чешће у јавност излазе са увредама, омаловажавањем, оптужбама, па и претњама на рачун свих опозиционара који још нису донели одлуку о бојкоту - наводе извори и додају да су ДС и ПСГ, који предводи Сергеј Трифуновић, највише на мети Ђиласа.

Сергеј Трифуновић (Фото: јутјуб)

У редовима демократа месецима је ванредно стање, већина функционера је за излазак на изборе, али су притиснути од Ђиласових намесника, који им отворено говоре да ће их прогласити за Вучићеве сараднике ако се усуде да говоре против бојкота. Зато и не чуди што су и функционери ДС-а, који су били најжешћи противници бојкота, последњих недеља заћутали - објашњавају извори и додају да Ђиласови људи све чешће претње и оптужбе за сарадњу са Вучићем износе да би притиснули и лидера ПСГ-а Сергеја Трифуновића да што пре донесе одлуку о бојкоту.

- Трифуновић је човек кога Ђилас не може да контролише, јер њега нико не може да контролише. Ђилас је свестан да ће се Сергеју, ако одлучи да изађе на изборе, приклонити и добар део ДС-а и да ће прича о бојкоту избора пасти у воду. ПСГ појачан функционерима ДС-а ће добити гласове бирача који су грађански оријентисани и ући у парламент на велика врата - закључују извори.

Драган Ђилас (Фото: јутјуб)

Да су сазнања тачна, види се и по изјавама Ђиласових најближих сарадника, који се ових дана утркују ко ће изнети више критика, оптужби и претњи на рачун опозиционара који су против бојкота избора.

- Свако ко изађе на овакве изборе саучесник је Вучићевог режима - поручила је пре неколико дана Мариника Тепић, потпредседница Ђиласове странке и народна посланица позната по честом мењању партија.

Претње на рачун опозиционара који изађу на изборе изговорио је лидер ДС-а Зоран Лутовац, који је изјавио да ће сви они који изађу на фингиране изборе у неком тренутку морати да одговарају за то.

Који људи лете из владе по Вучићевом наређењу, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА