Најновије

МАТИ АТАНАСИЈА: Над Србима је извршен злочиначки подухват! (ВИДЕО)

Мати Атанасија причајући о чедоморству и самоубиству каже да није познато који је грех већи јер у оба случаја жртва тог греха се не може одбранити, што се чедоморства тиче мати каже да су комунисти измислили да плод није жив, напротив, дете је живо од самог зачећа. А када причамо о самоубиству, мати каже да депресија не може бити оправдање за самоубиством јер се тиме не решава проблем, људи који су у очајању морају се окренути Богу и духовном излечењу.

Мати Атанасија (Фото: ХелмКаст)

Мати на питање о отуђењу од природе додаје:

“Данас су градови пуни а села празна. Српски народ заборавља да је некад боље и здравије живео на селу.”Мати Атанасија каже да послови на селу чине човека здравијим и да би требала да се покрене нека акција повратка људи на село, да се обилазе села, засадити нешто јер би се тако увидело да је сеоски начин живота далеко бољи од градског. Око тога би требало да помогну и држава и црква.

“Још од Карађорђа над Србима се чине злочиначки подухвати од стране Западне Европе која је изгубила Хришћанске вредности, и због тога нас стално убијају тражећи од нас да прихватимо такозване Европске вредности које уопште нису Хришћанске.” каже мати Атанасија и додаје:

“Комунисти доласком на власт су покушали да промене свест Србима али нису успели. Европа би требала да прихвати православне вредности.” додаје Мати Атанасија.

О глобализму мати такође нема лепо мишљење:

“Глобалисти покушавају да униште Србију изнутра, ударају на децу кроз наш школски систем. Србија се штити у кући, тако треба и да штитимо децу јер породица је она која треба да чува здраву Србију. Данас Глобалисти раде све наопако и против Бога и истичу како имају новац док родољуби интелектуалци живе на ивици сиромаштва и тај свој новац глобалисти показују , и користе као мамац, да би се прешло на њихову страну, али то им неће успети јер Србија је увек кроз историју успела да преживи све недаће па ће тако преживети и Глобализам.” Истиче мати Атанасија.

“Православни Хришћани се не требају упуштати у расправе са не хришћанима, данашњи не хришћани умеју бити упорни и агресивни, са њима треба причати о неким другим стварима, спорт, посао и слично.” Говори нам мати и објашњава кроз пример.

“Атеизам је постао веома агресиван па често атеисти покушавају да хришћане увуку у Атеизам, прави и јак Православни Хришћанин неће то дозволити.”

Шта је још рекла Мати Атанасија погледајте у видеу продукције ХелмКаст:

Никад испричану причу о Кошарама прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА