Најновије

ЖЕНE ПРИЗНАЛE: Овај тип мушкарца их најбоље задовољи у кревету

У истраживању Универзитета у Квинсленду учествовало је 100 жена које су морале да одговарају на бројна питања о њиховом дотадашњем сексуалном животу.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Циљ истраживања био је да се открије који то мушкарци у очима жена имају најбоље квалитете за љубавника. Научници су такође желели да сазнају с којим типом љубавника су испитанице најлакше доживљавале оргазме – а са којим не.

Резултати истраживања показују да духовити, креативни, драги и верни мушкарци имају најбоље квалитете као љубавници. Таквим је фрајерима занимљиво и важно да знају најбољи начин како да доведу жену до врхунца. Осим тога, отворенији су за разговор – и о сексу и преференцијама – те се више труде око предигре.

А за брак?

Занимљиво, ове особине изгледа припадају и идеалном мужу - најновије истраживање спроведено међу белгијским научницима показало је које особине мора имати мушкарац да би био привлачан жени и да би га сматрале добрим кандидатом за брак.

У истраживању је учествовало 87 хетеросексуалних студенткиња према којима су најпривлачнији мушкарци они којима је породица важнија од посла и каријере.

Према њиховом мишљењу, породични тип мушкарца бољи је за брак јер ће бити подршка породици, бољи супруг и бољи отац деци и више ће се укључивати у свакодневни породичан живот.

Осим тога, њихов идеалан мушкарац мора бити дружељубив, а пожељно је да помаже старијим особама, отвара врата жени, понесе јој неку тешку ствар и тако јој до знања да брине о њој и да је пажљив. Да изглед није кључни фактор код одабира партнера, показала је и недавно објављена студија у часопису Psychological Science.

Наиме, према тој студији мушкарци просечног физичког изгледа и завидног нивоа самопоуздања пожељнији су код женског пола него они с вишим нивоом физичке привлачности. Резултати истраживања показали су и да мушкарци који нису превише оптерећени својим физичким изгледом одгајају самоуверенију децу.

Шта није у реду са вама ако за време секса са својим партнером замишљате неког другог прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА