Најновије

ЈОВАНОВИЋ НИКАД БРУТАЛНИЈИ: Ево шта је председник ДСС рекао о Великој Албанији и разграничењу! Властима се ово неће допасти!

Председник Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић каже да би предаја целог Косова, или његовог највећег дела кроз идеју разграничења отворила питање стварања Велике Албаније, али би створило и нестабилност у целом региону.

Милош Јовановић (Фото: Јутуб)

"Повратно би се отворило питање БиХ односно Републике Српске, Македоније, Црне Горе. Једна огромна нестабилност, а ја не желим нестабилност и ратове, већ зелим мир и да се даље развијамо", рекао је Јовановић у изјави за Лозничке новости приликом отварања нових просторија ДСС у том граду.

Он је навео да је потребно наставити борбу на међународној сцени за повлачење признања Косова и додао да је то што ради Дачић доказ да је то могуће.

"А на унутрашњој сцени Србима доле помагати материјално, логистички, стратешки, али и гарантовати безбедност ако Албанцима падне на памет да покушају да нешто решавају оружјем, да знају да ће истог часа добити одговор истим тим оружјем", рекао је лидер ДСС.

Уз оцену да су данас међународни односи уравнотеженији него у време НАТО агресије, Јовановић је поручио да је Србији сада потребна промена изборног система, али и дебреоградизација.

"Не могу ја из Београда да дођем у Лозницу и причам о загађењу, чишћењу, комуналним предузећима, локалним шерифима или локалним добрим људима. Мора се вратити прича локалним самоуправама у економском погледу", закључио је Јовановић.

Углед Београдског универзитета угрожен због Малог! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА