Најновије

ОСНОВАН ОДБОР НА ПАЛИЛУЛИ! Велики број грађана поздравио Вацића: Српска десница је изникла из народа и ради за народ (ФОТО/ВИДЕО)

Српска десница је основала у петак увече у Центру за културу „Влада Дивљан“ општински одбор на Палилули, једној од највећих и најзначајнијих београдских општина.

Миша Вацић са сарадницима на оснивању ОО Српске деснице на Палилули (Фото: Српска десница)

Формирању општинског одбора на Палилули присуствовао је председник Српске деснице Миша Вацић, председник политичког Савета Српске деснице прим. др Радомир Ковачевић, председник Савета за безбедност Српске деснице Бранислав Пухало као и велики број заинтересованих грађана и припадника Српске деснице из овог дела Београда.

Пред гласање за руководство општинског одбора Палилула интонирана је државна химна Републике Србије.

За председника општинског одбора Српске деснице на Палилули једногласно је изабран Никола Павловић, за потпредседника Иван Медић, за секретара Бранко Смиљанић и чланови палилулског одбора Бранислав Павловић, Игор Микуле, Зоран Станојевић и Никола Јовановић.



Новоизабрани председник ОО СД Палилула Никола Павловић први се обратио присутнима захваливши се на великом одзиву грађана на позив Српске деснице. Нагласио је да политичка борба СД за територијални интегритет Србије, поновно увођење војног рока, традиционалне породичне вредности и зближавање са Русијом привлаче српски народ ка Српској десници као правом националном концепту на нашем политичком пољу.

Након председника ОО СД Николе Павловића говорио је председник политичког Савета СД прим. др Радомир Ковачевић који је истакао да национална идеја коју заступа Српска десница никада не може бити заустављена, да ће временом незаустављиво јачати и тиме у скоријој будућности омогућити победу патриотске Србије.

На крају успешног конституисања општинског одбора на Палилули присутнима се обратио и лидер Српске деснице Миша Вацић. Он је рекао да је Српска десница политичка снага у успону и да већ партиципира као власт у неколико градских општина у Србији.

“Иако је СД опозициона, али државотворна организација, очекујемо значајан успех на следећим изборима на свим нивоима за које се активно припремамо”, рекао је он.

Вацић је изјавио да СД ради за народ и да је изникла из народа за народ. Изразио је наду да ће задобити велико народно поверење довољно за борбу кроз институције власти уз које ће борба легитимним методама допринети новом препороду Србије и српског народа.

“Само уједињени и подређени интересима сопственог народа и државе можемо повратити стару славу и наредним генерацијама осигурати пут у бољу и сигурнију будућност, закључио је председник СД Миша Вацић.

Прочитајте ОВДЕ какав план Американци имају за решење проблема на КиМ.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА