Најновије

ДОЧЕКАНЕ МНОГОБРОЈНЕ ЗВАНИЦЕ: Отворене нове канцеларије Српске Деснице у Новом Саду! (ВИДЕО)

У Новом Саду у улици Војвођанских бригада отворене су канцеларије Српске Деснице за Војводину и Нови Сад.

Отварање канцеларије Српске Деснице у Новом саду (Фото: Твитер/принтскрин)

Врпцу отварања канцеларија пресекао је Миша Вацић председник Српске Деснице, Бранислав Петковић председник Градског одбора СД Нови Сад и Синиша Илић председник Покрајинског одбора СД Северна Србија, након чега је делегација Српске Деснице на челу са Мишом Вацићем домаћински дочекала многобројне званице.

Потом је уследио програм на коме су одржали говоре Синиша Илић председник покрајинског одбора СД и Небојша Капор професор државног машинског факултета у Београду и факултета цивилног ваздухопловства универзитета Џон Незбит и лидер Српске Деснице Миша Вацић.

Канцеларије садрже два кабинета, канцеларију за секретарицу, и велику конгресну салу, која може да прими више од 100 особа, а која је током свечаности отварања била препуна.

На свечаности поводом отварања канцеларија СД су учествовала и два српска гуслара, Петар Мишић из Новог Сада и Марко Шћепановић из Београда.

Свечаности је присуствовало доста омладине из Новог Сада и околине, што је представљало право изненађење за присутне новинаре који су отворено коментарисали да Српска Десница има све више присталица међу младима. Прослава је протекла у пријатној атмосфери уз очевидну добру организацију.

Прочитајте ОВДЕ  све детаље о оснивању одбора Деснице на Палилули.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА