Најновије

СРБИЈА НИЈЕ ТВИТЕР, НЕЋЕ БИТИ ПРОМЕНЕ ВЛАСТИ 2020. ГОДИНЕ: Јовановић о изборима и ситуацији у земљи

Борба против власти СНС-а биће етапна, промене се неће догодити преко ноћи, а за успешну ванинституционалну борбу, коју предлажу они који виде решење у бојкоту, нема предуслова, оценио је председник ДСС-а Милош Јовановић.

Милош Јовановић (Фото: Јутјуб)

- Бојкот је много компликованије питање од начина на који је то представљено. Док не схватимо да део Србије подржава ову власт, да није ситуација као што се чини на Твитеру, нећемо далеко догурати - рекао је Јовановић за Н1.

ДСС ће, каже, одлуку о учешћу или неучешћу на изборима донети када они буду расписани.

- Ако се нешто радикално промени, све ћемо узети у обзир. Када бих хтео да се свидим гледаоцима, ја бих причао само бојкот. Неће се десити 2020. године промена власти, то је ваљда свима јасно - каже он.

Говорећи о блокади Ректората рекао је да он, као доцент на Правном факултету, не може да каже да прати с ентузијазмом ту блокаду. Примећује да, осим тих 15, 20 људи, студенти не прилазе тој акцији.

- Претпостављам да није да не прилазе зато што им разлог смета. Мислим да остатак студената има задршку, јер је то политички обојено, а ово треба да буде чисто студентски протест - каже он.

Мисли и да није добро да их политичари посећују.

По питању спорних доктората, Јовановић истиче да није Србија једина и најгора по том питању, те додаје да је сличних афера било и у Немачкој, с том разликом што су у тој земљи они за које је утврђено да су им докторати спорни - преузимали.

Две највеће силе ратуту за превласт у Србији!Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА