Најновије

Ивана Јордан: Поносна сам на каријеру без скандала и жуте штампе! (ВИДЕО)

У првој премијерној емисији "Интервју" на "Славија инфо ТВ", коју води и уређује Драгана Јоргаћевић гост је била наша позната певачица Ивана Јордан.

Ивана Јордан (Фото: Јутјуб)

Ивана Јордан у емисији говори о својим музичким почецима као и љубави према спорту. Још као тинеџерка је активно годинама тренирала тенис и пливање, и како сама каже умалопа да један од ових спортова постане и њена професија, ипак љубав према музици је превагнула.

У својој каријери која траје већ 20 година без икаквих скандала и жуте штампе ова певачица је низала велике успехе и сарађивала је са великим именима наше домаће музичке сцене. Велика прекретница у њеној каријери јесте сарадња са Здравком Чолићем кога је пратила на турнејама пуних годину дана, што јој је променило живот из корена и донело велику популарност. Учествовала је чак два пута и на Беовизији и побрала све симпатије публике и фанова.

Ивана је причала и о својој улози мајке која јој јако прија, а њен син Вук који је музикалан на маму ове године је постао ђак првак. Осврнула се и на свој  албум који је снимила прошле године где је обрадила старе песме и уврстила најновије композиције.

Секси Хрватицу брига за камере, после маторог тајкуна, навалила на Карића! Све прштало! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА