Најновије

ШЕШЕЉУ ЋЕ СКОТ НАЈВИШЕ НЕДОСТАЈАТИ: Ево шта је шеф радикала поручио одлазећем америчком амбасадору! Најважнији савет би му био...

Војислав Шешељ, лидер радикала, шокирао је јуче јавност истакавши да ће баш њему највише недостајати Кајл Скот, одлазећи амбасадор САД. 

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Онај Скот једино од мене није тражио да ми дође у опроштајну посету, а мени ће највише недостајати. Имао бих много тога да му кажем. Најважнији би му били моји савети како да проводи пензионерске дане и за кога да навија на следећим председничким изборима. Прошли пут се мало заје*ао - написао је он на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер.

Да је објава председника СРС-а и те како изненађујућа, показује и то што је сам Војислав Шешељ у неколико наврата поручивао да америчког амбасадора треба протерати из Србије. Лидер радикала оптуживао је Скота да се меша у унутрашње ствари наше земље.

Иначе, амерички амбасадор јуче је био у опроштајној посети код премијерке Ане Брнабић и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића.

Председница Владе примила је у опроштајну посету америчког амбасадора и захвалила му се на сарадњи и доприносу развоју односа САД и Србије. Она је оценила да је добра сарадња коју су имали допринела јачању односа и бољем међусобном разумевању Србије и САД.

Стефановић и Скот су оценили да је сарадња Министарства унутрашњих послова Србије и агенција за спровођење закона САД у протеклом периоду била на високом нивоу, посебно у области борбе против трговине дрогом, организованог криминала и тероризма. Скот се захвалио припадницима МУП-а Републике Србије на професионалности и сарадњи, док је министар Стефановић изразио очекивање да ће се сарадња наставити. 

Нови раскол радикала на помолу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА