Најновије

СТРАВИЧНО! Силовали легендарну Тајчи, представницу Југославије на Евровизији!

Једна од највећих поп икона деведесетих година Татјана Матејаш Камерон, познатија као Тајчи, некада је била веома успешна певачица, а њена каријера данас се готово у потпуности разликује од онога чиме се бавила пре скоро тридесет година.

Тајчи (Фото: Јутјуб)

Она је у најновијем интервјуу који је дала за хрватску емисију "Дана Де" отворила душу о свом одрастању, новој каријери мотивационе говорнице, смрти мужа и оца, али је и признала да је током тинејџерских дана била силована.

- Људи често у негативном контексту коментаришу моју каријеру мотивационе говорнице и моју јахту на коју примам људе који су заинтересовани да чују оно што ја имам да кажем. Ипак, верујем да немају довољно информације о мојој садашњој професији, тако да не обраћам много пажње - изјавила је она додајући да се не представља као лекар или психотерапеут, као и да оснажује људе да посете праве лекаре уколико примети да им је то потребно.

За овакву професију одлучила се након што је научила да се избори са свим тешким стварима које су је сусреле у животу. Како је сама рекла, прошла је далек пут од тренутка када је мрзела себе, до повратка правој Тајчи коју је одувек носила дубоко унутар своје душе.

- Била сам у тинејџерској доби, пре него сам постала славна, догодило ми се силовање, веровала сам да је то моја кривица. Због тога никада нисма желела о томе да говорим. Морамо да створимо средину у којој жена или мушкарац неће веровати да су они кривци због онога што им се догодило - изјавила је она за поменуту емисију.

Сама признаје да јој је било потребно пуно психотерапије, труда и рада на себи да би о томе данас могла мирно да разговара.

- Пуно психотерапије, године психотерапије, дубока подсвест, дуго ми је требало да се погоди окидач како бих ту кутију отворила и излечила се - тврди она.

Први секс у “Задрузи” погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА