Најновије

ПОСТРОЈАВАЊЕ! АМБАСАДОР АМЕРИКЕ ПОЗВАН У РУСКУ ДУМУ! Мораће да одговара на питања о мешању у унутрашње ствари Русије!

Комисија руске Државне думе за истрагу о страном мешању у унутрашња питања Руске Федерације позвала је амбасадора САД Џона Хантсмана како би присуствовао заседању овог тела због информације коју је америчка амбасада објавила поводом недозвољеног митинга опозиције који је одржан 3. августа у Москви.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Шеф овог комитета Василиј Пискарјев изразио је наду да ће ускоро бити одређен и тачан датум када ц́е ово заседањ бити одржано, како би руски парламентарци могли да поставе питања америчком амбасадору поводом „мешања у унутрашња питања земље“.

„Господин Хантсман је већ испричао своју верзију због чега је та информација осванула на вебсајту амбасаде, међутим то што је рекао не звучи убедљиво“, додао је он.

Подсетимо, амбасада САД у Москви објавила је на свом Твитер налогу 3. августа тачну руту којом се кретала колона окупљених грађана на неодобреном митингу опозиције са позивом ка својим суграђанима да избегавају ову трасу.

С тим у вези огласила се портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова која је рекла да ће информисати руководство и САД и Немачке о том догађају, односно на које све начине стране дипломате информишу о недозвољеним митинзима у Москви.

Ево који је главни адут и полазна тачка Србије у преговорима о Косову! Прочитајте ОВДЕ  све о томе.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА