Најновије

Ухапшен организатор хулигана који су тукли путнике на аутопуту Милош Велики!

Полиција у Београду ухапсила је још две особе због постојања основа сумње да су на ауто-путу „Милош Велики“ у ноћи између 27. и 28. августа починиле кривично дело насилничко понашање.

Дивљање на аутопуту (Фото: Јутјуб)

Полиција је ухапсила М.Т. (1995), који се сумњичи да је један од организатора и М.А. (1993), који се терети да је у овом догађају учествовао.

Полиција је идентификовала и двојицу малолетника, за које се сумња да су учествовали у овом догађају, који су саслушани по налогу Вишег јавног тужилаштва за малолетнике и против њих ће бити поднете кривичне пријаве надлежном тужилаштву.

Сумња се да је група осумњичених, од којих су неки раније ухапшени, на ауто-путу „Милош Велики“, на подручју Обреновца, уз употребу дрвених палица, бакљи и стаклених флаша зауставила саобраћај и том приликом нанела лаке телесне повреде возачима и оштетила више аутомобила.

Ухапшенима М.Т. и М.А. одређено је задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Обреновцу.

У заједничкој акцији МУП и полиција Шпаније и Велике Британије, а у координацији са српским Тужилаштвом за организовани криминал, у Атлантском океану у близини Азорских острва заплењено је 800 килограма кокаина, изузетне чистоће чија се тржишна вредност процењује на око 50 милиона евра.  Прочитајте ОВДЕ све детаље.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА