Најновије

СИТУАЦИЈА СВЕ ОЗБИЉНИЈА! ВУЛИН УПУТИО ВАЖАН ПОЗИВ! Кључан дан је у октобру!

Министар одбране Александар Вулин позвао је Србе на КиМ да на предстојећим изборима 6. октобра гласају за Српску листу јер на тај начин, како каже, гласају за везу са Београдом и Владом Србије.

Александар Вулин (Фото: mod.gov.rs)

Он је нагласио да се привремене власти боје Српске листе, јер знају да ће та листа бити у најбољим односима и вези са Београдом.

- Шиптари се боје Српске листе и искрено се боје Александра Вучића. Српска листа је у сарадњи са Београдом у увек ће бити у сарадњи са својим народом и својом Владом. А с ким другим да буде? Сви који покушавају да добију гласове од Албанаца и да се на тај начин лажно представе као представници Срба, да би ушли у косовски парламент и подржали сутра неку шиптарску владу, не раде за Србију - нагласио је он.

Додаје да на КиМ покушавају да примене "Комшићев модел" из БиХ, где је представник хрватског народа изабрана бошњачким гласовима.

- То хоће и на КиМ да ураде, да српске посланике изаберу малим бројем шиптарских гласова - навео је он.

Вулин је Србима на КиМ поручио да они који гласају за Српску листу гласају за везу КиМ са Србијом. 

Додаје да властима у Приштини одговара да се Срби свађају међусобно и да ће све урадити да у парламенту имају представнике који нису у вези са Београдом, а то потврђује и одлука да не могу да гласају они који немају тзв. косовске документе.

- Да би добили тзв. косовска документа морате да имате тзв. косовско држављанство. На тај начин они желе да искључе Србе са севера КиМ - закључио је он.

Мило напао патријарха Иринеја! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА