Најновије

ТОТАЛНА СМЕЈУРИЈА У ХРВАТСКОЈ: После старлете, Колинда добија још једну конкуренцију! Порно глумица кандидат за председницу! (ВИДЕО)

Бивша хрватска порно-глумица Александра Буковчан, позната као Алекс Вајлд, већ је неко време активна у хрватској политици. У политику је кренула преко странке Живи зид. Александра (31) је каријеру почела 2010. и за шест година снимила је завидну количину материјала. Путовала је по целој Европи, а онда је одлучила да престане и сад са супругом има столарску радионицу. У јуну је прешла у странку Ивана Пернара и рекла како подржава његов рад, као и рад Бранимира Буњца.

Хрватска порно глумица Александра Буковчан звана Алекс Вајлд (Фото: јутјуб)

Рекла је да жели бити више политички ангажована.

Нећу бити лажно скромна, амбиција ми је да будем кандидаткиња као прва на листи за 2. изборну јединицу. Дакле, Сабор Републике Хрватске - рекла је Буковчан у среду.

На питање како њена бивша професија утиче на садашњу, рекла је да је у свом раду уживала и да јој је драго ако је медији прате због тога.

Да сам опет 22 године стара, поновила бих све исто. Интерес јавности за порнографију је велики је и самим тим на почетку када сам имала јавне наступе на телевизији, и јавно причала о свом послу, отворено без задршке одговарала на сва питања која су занимала јавност, а без разлога су се сматрала табуом. Очекивано је, то данас видим, да се тада створило одређено јавно мњење о мени које је сада дошло поново до изражаја - рекла је Буковчан.

Погледајте ОВДЕ слику Аве Карабатић како се кандидује за председницу у бикинију.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА