Најновије

КРЕНУЛЕ ПРОМЕНЕ У ВЛАДИ! Небојша Стефановић добија никад важнију функцију у држави!

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић биће председник владине радне групе за праћење примене препорука ОЕБС-а за унапређење изборног процеса, сазнају "Вечерње новости".

Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)

Како лист пише, његов заменик ће бити директор Секретаријата за законодавство и некадашњи председник РИК-а Дејан Ђурђевић.

"Према документу који је Влада Србије усвојила на последњој седници, радна група ће сарађивати са свим надлежним органима и међународним институцијама који учествују у унапређењу изборног процеса", наводе "Новости".

Премијерка Ана Брнабић изјавила је у понедељак, најављујући формирање радне групе, да је влада одмах после избора 2016. са ОЕБС-ом потписала трогодишњи програм који се тиче побољшања изборних услова и атмосфере у којима се они спроводе.

Она је подсетила и на изјаву председника Александра Вучића да је дошло до великих промена на основу препорука организација ЦРТА и ЦеСИД, као и да је у Скупштини обустављено доношење закона по хитном поступку и да расправе више нису обједињене.

Запад хоће наш литијум, Србија има највеће залихе те руде у Европи! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА