Најновије

НИСМО НИ СВЕСНИ ШТА СМО УРАДИЛИ! Борјан о Лиги шампиона и породици, а имао је поруку и за делије!

Голман Црвене звезде, Милан Борјан, својим одбранама овог лета увео је црвено-беле поново у Лигу шампиона, а за клупски сајт је изјавио да играчи ни сами још нису свесни какав су успех направили.

Борјан (Фото: Јутјуб)

- Три године заредом смо у групној фази европских такмичења, мислим да ни сами нисмо свесни шта смо урадили. Донели смо огромну радост звездашима и целој Србији. Поносан сам на целу екипу и на навијаче који су били наш 12. играч и много нам помогли на терену. Дуго су чекали љубитељи фудбала у Србији да неки наш клуб гледају у најелитнијем европском такмичењу. Изузетно сам срећан што смо ми прва српска екипа која се други пут заредом такмичи у оваквом формату Лиге шампиона. Време је да се српски фудбал врати на старе стазе успеха - рекао је Борјан. 

Атмосфера на Маракани је на свакој утакмици сјајна, а Звездина хоботница открива ко му је највећа подршка.

- Делије нам дају додатну снагу на терену. Много пута до сада смо сви истакли колику снагу нам дају наши навијачи на терену. Феноменалну слику шаљемо у свет после европских утакмица, испуњене трибине и песма која не престаје. У подршци не заостају ни домаће утакмице, као ни гостовања, ту су наши навијачи увек да нас подрже. Породица ми је највећа снага. Супруга и син ме прате на већини утакмица и то ми невероватно значи. Знају колико сам им захвалан што су увек уз мене.

Борјан је говорио о чекивањима од мечева у групи Б Лиге шампиона.

- Богатији смо за европско искуство од прошле године. Извукли смо поуке и сада знамо на ком нивоу се игра фудбал у Лиги шампиона. Стручни штаб ради одличан посао, квалитетно анализирају сваког противника и то ће нам много значити. Даћемо све од себе да обрадујемо наше навијаче. Одмерићемо снаге са најквалитетнијим европским екипама и сви са нестрпљењем очекујемо почетак групне фазе.

Финиш утакмице против екипе Јанг бојс сигурно није био за оне са слабим срцем. Међутим црвено-бели су одавно навикли да мроају “преко трња до звезда”.

- Било је напето, али после завршнице у Копенхагену мислим да смо постали још отпорнији. Шалу на страну, били смо потпуно фокусирани. Имали смо резултат који нас води у групну фазу Лиге шампиона и једино је било потребно да смирено приведемо меч крају.  Знамо да ништа није готово до последњег судијског звиждука. Успели смо да останемо мирни и донели смо огромну радост нашим навијачима. Увек се међусобно подржавамо, а велика предност нам је и то што увек имамо песму подршке навијача.

По многим оценама наш голман је најбољи појединац у квалификацијама  за Лигу шампиона, али то није прошло без овација које је брилијантним интервенцијама Борјан свакако заслужио.

- Када играте у Црвеној звезди нема потребе за додатном мотивацијом. Сваки нови дан је нови изазов. Богата историја и огромна армија навијача су оно што нас обавезују да у сваком тренутку дајемо све од себе. Пријају похвале на рачун моје игре, али најважније је да је екипа успешна – закључио је Борјан. 

Звезда донела важну одлуку у вези Лиге шампиона! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: crvenazvezdafk. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА