Најновије

СВЕ СМО БЛИЖИ НАЈВЕЋЕМ ПОРОДИЧНОМ СПЕКТАКЛУ ИКАДА: "Дизни, чаролија на леду" - у Штарк Арени од 1. до 3. новембра!

Авантура достиже нове границе када се Мики Маус, Мини Маус и остали другари из Дизнијевог краљевства окупе у новој представи у шест извођења: у петак 1. новембра у 19 часова, у суботу 2. новембра у 11, 15 и 19 часова и у недељу 3. новембра у 11 и 17 часова.

Илустрација (Фото: Тарамаунт филм)

Од 1. септембра имамо и специјалне погодности приликом куповине – “Породичних пакета”: за куповину 4 карте остварујете попуст од 15 одсто, за куповину 3 карте остварујете попуст од 10 одсто.

Попуст не важи за карте у ВИП партеру. И то није све! На продајним местима компаније Тикет Вижн у Штарк Арени, Билет Центру, Дому омладине Београд и Шопинг Центру Ушће, карте можете купити на 3 или 6 месечних рата, без камате! Важно обавештење: Деца узраста до 2 године, која буду седела одраслима у крилу, не морају да купе улазницу за представу.

Мики Маус, Мини Маус, Паја Патак и Шиља припремају сцену за наступ са талентованим клизачким звездама које учествују у спектаклу Дизни он Ајс - Чаролија на леду. Шоу почиње са Вајаном која креће на путовање препуно узбуђења, са моћним полубогом Мауијем, у авантуру спасавања њеног острва, на ком ће открити своје порекло. Будите део магије уз принцезе Ану и Елсу и забавног снешка Олафа, док певају задивљујуће песме попут “Сад је крај” и “На лето”. Живот је мехуриц́ када Себастијан и Тритонове кц́ери праве пљусак док уводе Аријел, Малу сирену. Уплетите се у причу о одлучној Златокоси и њеном пратиоцу Флину Рајдеру, који у потрази за светлосним лампионима наилазе на групу грубијана из гостионице “Жуто паче”. Проживите поново “Причу древну ту” када се Бел препусти новим авантурама, а чаробни предмети, које поседује Звер, ступе на сцену како би извели бљештави клизачки спектакл, позивајући публику да “Буду њихови гости”.

Прочитајте ОВДЕ  све о породичној авантури “Дора и изгубљени златни град”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА