Најновије

СЕКС ЗАИСТА ПРОДУЖАВА ЖИВОТ: Ово је дефинитивно идеалан број односа!

Секс није ту само ради репродукције, зближавања с партнером или, као многима, забаве, јер у њему лежи и пуно више од тога. Секс може побољшати и здравствено стање јер је одличан начин за уклањање стреса, побољшање сна, снижавање крвног притиска и јачање имунитета. И то није све, јер истраживања су показала да секс може продужити живот.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ипак, поставља се питање - колико га често треба практиковати?

Научници са калифорнијског универзитета истраживали су сексуални живот 129 мајки које су биле у везама. Оне су им свакога дана доносиле извештаје, говорећи колико су задовољне својом везом, те колико су често интимне са својим партнерима. Истраживачи су осим тога од њих узели и узорке крви како би анализирали индикаторе старења.

Кад су упоредили њихове извештаје с крвним налазима пронашли су занимљив образац. Наиме, студија је показала да мајке које су са својим партнерима током те недеље биле интимне барем једном имале су пуно дуже теломере од оних које с партнерима нису биле уопште.

Како су закључили, секс једном недељно идеалан је број да успорите старење и помогнете одржавању свог здравља, али и љубавне везе.

Дакле, секс једном недељно продужава живот!

Које две позе у сексу жене обожавају, а никада то не би признале погледајте ОВДЕ.

Извор: Miss7.24sata.hr 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА