Најновије

МИЛУ СЕ СМЕШИ ПОРОШЕНКОВО ПРОКЛЕТСТВО: Трећина чланства напушта ДПС, све се мења у Црној Гори!

Након усвајања срамног Закона о слободи вероисповести, којим се од СПЦ отимају светиње, Мило Ђукановић би после три деценије могао да изгуби власт у Црној Гори.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Наиме, интерно истраживање које је пре неколико дана спровела његова странка показало је да је више од 30 одсто чланова, гласача и функционера ДПС било против овог закона и они су се том приликом изјаснили да на наредним изботима (парламентарним, који ће бити одржани најкасније у октобру ове године) неће бити уз Ђукановића.

А то значи да ће Ђукановића задесити судбина првог човека Украјине Петра Порошенка, кога је одмах пошто је успео у намери да формира расколничку цркву, на изборима буквално прегазио комичар Владимир Зеленски. 

- Резултати тог истраживања разбеснели су Ђукановића јер они јасно показују шта га очекује и да је огроман број људи који су га досад безрезервно подржавали од њега дигао руке. У ДПС је одувек постојало српско крило како међу гласачима, тако и међу функционерима, а које је пресудно утицало на побеђивање у већини градова. Они су управо ових дана на улицама широм Црне Горе и учествујући на литијама буне се против срамног закона. Ја сам међу њима, био сам окорели ДПС-овац, све сам некако могао да прихватим и одвајање од Србије и улазак у НАТО, па и то несрећно признање (тзв.) Косова, али да ми удара на цркву у којој сам крштен то не, па макар немао хлеба да једем – каже извор из ДПС.

Марко Ковачевић из опозиционог ДФ истиче да они већ имају најаве из самог срца система ДПС да ће многи обелоданити сва њихова непочинства у кампањи за прве наредне изборе. 

- То ће бити кампања у којој ћемо моћи да спознамо ко је у ствари заробио Црну Гору све ове године и паразитирао на грбачи њеног народа. Несумњиво је да ће у Црној Гори, у којој парацрквене неканонске организације немају ни минимум подршке, народ казнити ДПС и Ђукановића – каже Ковачевић.

Гађане проиранске снаге у Сирији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА