Најновије

ОБЈАСНИО! АМЕРИЧКИ АНАЛИТИЧАР: Наш свет се руши, долази тотални колапс

Ако у велику кутију ставите неколико мишева са пуно хране и воде, они ће се множити док кутија не буде претрпана и испуњена изметом. Када понестане хране, мишеви почињу да убијају и једу једни друге док се целокупна популација не уруши и нестане.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Пише: Мајк Адамс за naturalnews. com

Иако се људска цивилизација невероватном брзином креће ка лудилу и самоуништењу, речено нам је да је одговор на све то више лудило: узмите неке лекове, гласајте за већу владу, криминализујте самоодбрану, правите се да мушкарци могу бити жене, славите чедоморство и тако даље. Ове идеје су попут мишева у кутији који говоре: “Хеј, хајде да једемо једни друге до смрти!”

Ушли смо у 2020. годину, у годину лоших идеја, а начин на који се ствари обликују заправо може довести до деценију лоших идеја. Али, хајде да вам покажемо колико су данашње мејнстрим идеје лудачке и ужасно глупе, узмите у обзир следеће:

– Океани су сада толико загађени пластичним смећем (и микропластиком) да се популације риба урушавају широм света. Китови се проналазе мртви са стомаком пуним пластике, а краја нема на видику јер Кина и Индија – најгори загађивачи на свету – и даље бацају милионе тона сировог људског смећа директно у океан. Када се океански екосистеми уруше, смрт човечанства неће заостајати. 

– Чланица Конгреса, Алекандрија Окасио-Кортез, буквално мисли да ће се свет завршити за 10 година уколико не буду забрањени сви мотори на сагоревања и не вратимо се на пољопривредну праксу из 18. века која би довела до масовне глади и колапса становништва.

– Активисти „климатских промена“ тврде да је угљен-диоксид који је најважнији молекул за раст биљака, усеве хране и прашума, уствари „загађивач“ који се мора елиминисати како би се планета спасила. У стварности, ако би се елиминисао из атмосфере, целокупна глобална мрежа хране би се урушила, узрокујући масовни догађај изумирања који би окончао људску цивилизацију.

– Универзитети у Америци сада покрећу стварне програме „мисаоне полиције“ који подстичу студенте да прикривено слушају приватне разговоре и извештавају о „нетрпељивости“. 

– Просечна млада особа данас нема практичне вештине и није у стању да промени аутомобилску гуму, посади башту или очисти пушку. Њихово целокупно постојање замотано је у лажни свет друштвених медија, где се јадни младићи претварају да су срећни и богати приређивањем лажних сценарија „успеха“ како би их поделили са својим лажним пријатељима који такође лажу у покушају да стекну више лажних пратилаца. Читава ствар је зачарани, само-ојачавајући круг лудила.

– Највеће и најмоћније медијско царство у Америци – Disney, који сада поседује Marvel, Lucasfilm итд. – оптужен је за покретање педофилије, чак и док подстиче трансродност и педофилију у надолазећим филмовима о суперхеројима. Убрзо ће ови нови филмови представити суперхероје који промовишу трговину децом и Трампово убиство као херојске акције за човечанство. Холивудски забавни култ постао је толико изопачен и само-ојачан да не могу ни да уоче колико сулудо изгледају остатку друштва.

– Библиотеке и школе удомљују мушкарце, педофиле који малишанима показују гениталије, док „напредни“ родитељи то посматрају и навијају за различитост. Да, сви су за лудницу и родитељи и педофили.

– Снабдевање храном је све више контаминирано оловом и алуминијумом, два токсична метала који ометају неуролошку функцију и узрокују рак, коштане поремећаје, па чак и менталну ретардацију. 

– Нова „веганска“ храна направљена је од генетски модификоване соје узгајане у подручјима бивше кишне шуме која је спаљена до темеља, како би се омогућио узгој соје. Такође има мање употребљивих протеина од обичне говедине, а шушка се да садржи висок ниво женских хормона. Некако, веганство сада значи јести прерађену, генетски модификовану отпадну храну, али вегани се радују!

– Феминисткиње које се залажу за права жена сада су напуштене од стране левице и замењене трансродном мафијом која злоставља и поништава жене претварајући се да се биолошки мушкарци могу такмичити као „жене“ у професионалном спорту. Сви левичари у друштву деле масовну заблуду која каже да људи могу магично да трансформишу свој род уколико желе.

– Медији, под контролом корпорација, сада намерно измишљају лажне вести како би наштетили Америци и њеној демократији, активно учествујући у илегалном покушају пуча против тренутног председника. 

– Снабдевање храном у Америци постаје токсичније, оскудније и храна се теже прерађује. Готово нико више не кува, а живе од ресторанске, прерађене хране која се једва квалификује као храна. Онда се питају зашто су болесни.

– У време када су стотине хиљада америчких ветерана бескућници, живе на америчким улицама и моле за помоћ, амерички војно-индустријски комплекс много је више заинтересован за ескалацију ратова на Блиском Истоку, јер, наравно напади беспилотних летелица, крстареће ракете и бомбе „су добри за посао“ уколико се бавите оружјем.

– Левица, која је раније била у рату са хришћанима и конзервативцима, сада је објавила рат свим белцима. Универзитети сада посебно искључују белце из многих догађаја, а скоро сви филмови и ТВ емисије сада приказују белце као зле негативце који су поражени од супер-јаких жена. У поп култури нема више мушких јунака. Мушкарци су лоши, зар не знате?

Скоро све часописе о медицини и науци преузела је Big Pharma, до тачке да је “наука” постала потпуно покварена и претворила се у тоталну шалу, укорењену готово у потпуности у корпоративни профит, а не насталу из научне стварности.

– Технички дивови цензуришу све гласове истине и разума док омогућавају видљивост свих гласова лудила и уништења.

– Скоро нико у Америци није спреман на поремећаје. Они живе живот с очекивањем да ће електроенергетска мрежа увек радити, вода из славине ће увек тећи и увек могу назвати 911 ако нешто пође по злу. Ова веровања су крајња заблуда која ће се једног дана (ускоро) нестати, што ће неспремни народ довести у панику. Овај надолазећи догађај помало се смешно назива „зомби апокалипса“, али то није научна фантастика. Гладна, омаловажавана руља очајних људи, зависних од супстанци, заправо подсећа на зомбија.

– Вође наклоњене глобалистима, попут Била Гејтса, отворено се супротстављају човечанству, тврдећи да је депопулација једини одговор за дугорочну одрживост. Да би то постигли, глобалистичке организације попут СЗО и Уједињених нација промовишу вакцине које су пуне хемикалија које подстичу неплодност. 

– Холивуд су преузели силоватељи и педофили, а они сада отворено тврде да је педофилија добра ствар. 

Човечанство је у суштини на путу ка потпуном колапсу. А ми живимо међу онима који ће то изазвати. Ми у суштини живимо у великом сулудом азилу, потпуно лишеном рационалности или разума. То се неће добро завршити, али ће се завршити.

Због којих разлога се Аустралија бори са епским пожарима прочитајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА