Најновије

СЛОБА УМАЛО УМРО! Радановић доживео инфаркт, хитно примњен на ВМА!

Иако је скупио снагу да на дан смрти свог оца одради унапред договрен дочек Нове године, како му је било у души најбоље сведочи то што је Слоби Радановићу позлило, па је хирно примљен у болницу.

Слоба Радановић (Фото: Јутјуб)

- Док су сви честитали једни другима и размењивали најлепше жеље, Слоби се кидало срце. Патња и туга за тек прмеинулим оцем толико су га сломили кад је завршио наступ и сео у кола да крене кући, да му је позлило. Почео је да се гуши у ауту, стезало га је у грудима, презнојавао се. Престравили смо се да је добио инфаркт, пошто су управо то симптоми срчаног удара - рекао је Слобин пријатељ за Свет, па наставио:

- Одмах смо га одвезли у хитну помоћ на ВМА. Доктори су на први поглед констатовали да је инфаркт, али када су му урађене детаљне анализе, установили су да је то било, на сву срећу, прединфарктно стање. Провели смо пар сати у болници, Слоба је примио неколико инфузија и нешто за смирење, јер је био ван себе. Притисак му је био константно повишен и једва су га спустили - констатовао је извор.

- Након тога смо отишли кући, после је уследила сахрана и све остало. Слоба је веома везан за своје родитеље, месецима уназад је гледао да се нађе свом оцу, водио га је по лекарима и чинио све што је било у његовој моћи. Нико од нас није очекивао овакав исход. Само пар дана пре Нове године Слоба је био код њих, водио је и Јелену. Били су пресрећни што се коначно скрасио, што му посао иде, што је срећан. Поносни су били јер је доказао колико је добар певач, има наступе, одлично зарађује. Ако ништа друго, отац је дочекао да види да је Слоба успео да види да је и био је срећан због њега. Али стрес који је трпео последње две године, тај ријалити, развод, силна препуцавања, Лунине хистерије, претње и увреде нарушиле су му здравље. Слоба сад мора да гледа себе и своју мајку и да гура само напред. И њему је сад јасно да је здравље најважније, све остало ће стећи радом - каже Слобин пријатељ.

Секс Мине и Менсура погледајте ОВДЕ.

Извор: Свет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА