Најновије

ЛАЖУ ВАС СВЕ ВРЕМЕ: Величина није важна, посао боље ради мања алатка

Величина пениса често уме да буде ноћна мора, толико да чак постоји и психолошки поремећај који се назива "синдром малог пениса". Све ово догађа се због тога што велике корпорације и финансијски лобији желе да мушкраце држе у стању напетости како би стално имали утисак да нису довољно савршени. Због чега би компулсивно трошили новац на разне апарате и препарате.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Пре свега, под утицајем порно индустрије мушкарци мисле да је просечан пенис много већи него што је примерак са којим располажу. Али, истина је сасвим другачија.

Сцене у овој врсти забаве снимају се под одређеним углом, због чега цела ствар добија на димензији и изгледа веће. Ово су потврдила и научна истаживања која су установила да је просечна величина пениса нешто преко 13 цм.

Британски институт за урологију направио је једно опсежно истраживање о пресечној величини мушког полног органа. У овом истраживању учествовало је чак 15. 000 мушкараца. Према налазима истраживача, просечна дужина мушког полног органа износи 13, 2 центиметара.

Истраживачи који су радили ову студију закључили су да је ова величина сасвим довољна да у потпуности задовољи партнерку.

Са друге стране, истраживања која су се бавила преференцијама жена показују да даме чешће бирају примерке средње величине него оне које су изнад просека.

У студији коју је водио професор Броди учествовало је 323 жене, од којих се 160 изјаснило да је осетило вагинални оргазам, за који је наводно потребан пенис који је већи од просека. Што се тиче њихових преференција, 33,8 процената жена које су осетиле вагинални оргазам изјаснило се да више воле пенис који је већи од просека. Чак 60 посто жена које каже да не осећа никакву разлику када је величина у питању, а 6,2 процента је рекло да им пенис већи од просечног причињава бол.

Када се сагледају ови резултати, чак за више од половину жена не важи оно правило "што веће то боље", неке су чак пријавиле да им већи примерак не причињава никакво задовољство. Овим истраживањем јасно је потврђено да чак и вагинални оргазам не зависи толико од величине пениса.

Индустрија порно филмова тесно је повезана са произвођачима различитих препарата и помагала који наводно могу повећати величину пениса. Они који прате сајтове овакве садржине знају колико огласа се појављује на њиховим страницама. С обзиром на то да је пенис знак мушкости и осетљива тачка, постоји жеља маркетиншких агенција и лобија, увере мушкарце да нису дорасли задатку, или да су неадекватни у односима. А истина лежи у томе да је техника оно од чега зависи задовољство жене. И професор Броди чије смо истраживање поменули, а који држи да је велична важна, није могао да избегне закључак из својих истраживања: да је женама најважнија интима и како им приступате, а не примерак који поседујете.

Мушкарци с мањим "поносима" избегавају ову позу, а немају појма колико греше. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА