Најновије

АТЕНТАТ НА ПУТИНА, СМРТОНОСНИ ЦУНАМИ И КРАЈ СВЕТА: Баба Вангина предвиђања појашњавају британски видовњаци!

За поштоваоце Баба Ванга је "балкански Нострадамус" због својих наводних моћи предвиђања - али шта је слепа Бугарка предвиђала да се догоди 2020. године? Ево неких од најстрашнијих пророчанстава Бабе Ванге, а своја виђења су дали и британски видовњаци.

Баба Ванга (Фото: Паблик)

Пратиоци Бабе Ванге често тајанствену жену називају балканским Нострадамусом због њених наводних пророчких моц́и. Баба Ванга се истакла 2000. године, када се прича да је предвиђала потапање руске подморнице Курск.

Од тада, следбеници Бабе Ванге тврде да је она предвиђала терористички напад 11. септембра, катаклизмични цунами 2004. године и избор председника Барака Обаме 2008. године.

Поврх њених наводних моћи предвиђања, присталице Бабе Ванге верују да је слепа жена која је живела у селу Рупите у Бугарској имала мћ да комуницира са мртвима.

Па шта је тачно Баба Ванга имала да каже о 2020. години пре смрти 1996. године?

Следе најстрашнија предвиђања Бабе Ванге с додатним коментарима британског психолога и медија Крега Хамилтон-Паркера.

Најстрашније предвиђање приписано слепом медију је ватрена пропаст света.

Али добра вест је да је Баба Ванга наводно предвидела да се Армагедон неће десити још 3.000 година - 5079. године. Лоша вест је да Баба Ванга није прецизирала како ће свет завршити нити шта ће довести до пропасти.

Међутим, Хамилтон-Паркер рекао је да 2020. године обећава да ће бити бурна година са ратом на Блиском Истоку, природним катастрофама и политичким немирима.

Поклоници медија су уверени да је Баба Ванга предвидела покушај атентата на живот руског председника Владимира Путина. 2020. ће доћи до многих земљотреса. Конкретно, Јапан и Индија ће видети велике потресе.

Према Шарлоти Гуд са Јутјуб канала ИнформатионОверлоад, покушај убиства Путина ће се догодити у будућности у Европи. Путина ће наводно напасти члан његовог безбедносног тима.

Иако Хамилтон-Паркер није предвидио ниједан такав покушај убиства, рекао је да ће Путин постићи мировни уговор с председником Трампом. Хамилтон-Паркер је, међутим, предвидео проблеме за кинеског председника Си Ђинпинга након немира у Хонг Конгу.

„Предвиђао сам немире у Хонг Конгу. Говорио сам и о револуцији у Кини.2020. ће се у Хонг Конгу видети нови сукоби са новим нередима на кинеском копну. Суочени са свргавањем владе, Ђинпинг ће се сложити за све промене."

Али ове промене, рекао је видовњак, догодиће се неколико година после 2020. године. На основу пророчанстава Бабе Ванге о будућности, снажни цунами могао би погодити Азију 16 година након цунамија 2004. године.

Катаклизма из 2004. је убила више од 220.000 људи у југоисточној Азији. Ако се пророчанства слепог мистика покажу тачним, још један катастрофалан талас прогутаће делове Пакистана, Јапана, Кине, Индонезије.

Према Хамилтон-Паркеру, током 2020. године широм света ће се одвијати многе еколошке катастрофе. „2020. ће доћи до многих земљотреса. Нарочито ће Јапан и Индија видети велике потресе који могу изазвати поремећаје Летњих олимпијских игара".

„САД ће такође доживети земљотресе. Озбиљна вулканска активност на малом острву - не могу да идентификујем где. Хитна евакуација", каже видовњак.

Прочитајте ОВДЕ   каква то велика опасност прети човечанству.

Извор: Курир/Express. co. uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА