Најновије

Били Ајлиш написала насловну песму за нови филм о Бонду (ВИДЕО)

ЕON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) i Universal Pictures International објавили су да ће млада и популарна певачица, Били Ајлиш, изводити насловну песму за 25. филм о Џејмсу Бонду "НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМИРАНЈЕ" (НО ТИМЕ ТО ДИЕ).

Данијел Крејг (Фото: Тарамоунт)

"Веома смо узбуђени што су Били и Финеас написали веома моћну песму која ће испратити емотивну страну овог филма", изјавили су продуценти филма.

Талентована и популарна осамнаестогодишња певачица Били Ајлиш, новинована за најпрестижнију награду ГРЕМИ, заједно са својим старијим братом Финеасом, написала је насловну песму за филм "НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ" . Тако је постала најмлађи уметник који је написао и изводио насловну нумеру филмова о вољеном агенту 007.

"Луд је осећај бити део свега овога", истакла је млада певачица. "Бити у прилици да напишеш насловну песму за филм који је део тако легендарног серијала, велика је част. Ово је најкул франшиза која је икада постојала. Још увек сам у шоку". Њен брат Финеас је додао: "Целог живота сам маштао да напишем песму за филм о Бонду. Веома смо срећни на прилици да имамо удела у овако легендарној франшизи".

У филму “НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ” Бонд је напустио службу и ужива у мирном животу на Јамајци. Његов мир неће трајати дуго, када се појави његов стари пријатељ из ЦИА, Феликс Литер, молећи га за помоћ. Мисија у којој је потребно да избаве киднапованог научника испоставиће се много компликованија него што је било очекивано и навешће Бонда на траг мистериозном зликовцу који је наоружан новом, опасном технологијом.

"НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ" у наше биоскопе стиже 2. априла ове године!

Прочитајте ОВДЕ   све о новом филму Гај Ричија.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА