Најновије

ШИПТАРИ ПУКЛИ, ЧАК НИ ВИЛИЈАМ ВОКЕР НЕ МОЖЕ ДА ИХ СПАСИ! Лажна држава у највећој кризи до сад! Састанци се нижу, а од фoрмирања владе...

Бивши шеф ОЕБС-а на Косову Вилијам Вокер позвао је политичке странке, након састанка са лажним председником Хашимом Тачијем, да формирају такозвану владу што је пре могуће, преноси Газета Експрес.

Вилијам Вокер (Фото: Јутјуб)

Као што знате, на Косово долазим онолико често колико год могу и учим нове ствари о овој (тзв.) земљи коју пратим како расте већ 20 година. Веома сам поносан…, али понекад критикујем и ствари које су могле ићи боље - рекао је Вокер.

Вокер је навео да прати политичка дешавања, и истакао да је Косову потребна нова такозвана влада, пренео је Косово онлајн.

- Знам да сте на ивици формирања институција. Разговарао сам с неким представницима политичких странака и даље сам збуњен као и цела (тзв.) држава. Мислим да (тзв.) Косову треба нова (тзв.) влада - изгубили сте више од 100 дана и надам се да неће требати више времена да се формира (тзв.) влада како би се (тзв.) Косово могло вратити на прави пут - рекао је Вокер.

Он је закључио и да Тачија треба оставити да се мало одмори, јер је, како је рекао, "већ оседео”.

Да ли ће Зоран Милановић одбацити Херцег-Босну, сазнајте ОВДЕ.

 

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА