Најновије

СТЕФАНОВИЋ ОДГОВОРИО ОБРАДОВИЋУ: Тврдње о бирачком списку су измишљотине!

Члан председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да је потпуна измишљотина тврдња предсеника Двери Бошка Обрадовића да владајућа странка припрема смањење броја бирача у јединственом бирачком списку.

Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)

"Обрадовић је данас, као и обично, потпуно измислио сваки податак који је поменуо, овога пута покушавајући да обмане грађане Србије како ће наводно број бирача у бирачком списку бити мањи за готово два милиона", навео је Стефановић у писаној изјави.

Он је истакао да је број бирача готово идентичан оном из 2017. године и умањен само за број преминулих и оних који по закону више нису држављани Србије.

И поред тога, додаје Стефановић, Обрадовић недостатак суштинског политичког програма и афере Драгана Ђиласа и "других кланова своје коалиције", покушава да прикрије новим измишљотинама, које су само део њихове кампање "засипања" јавности лажним информација и вестима.

Стефановић је подсетио да данас сваки градјанин Србије има могућност да провери да ли је у бирачком списку, и то и електронски и лично увидом у извод из бирачког списка, што, каже, само потврдјује да су Обрадовићеве тврдње бесмислица.

"Подсећам грађане да су представници СзС-а сличне лажи износили и када су бесрамно тврдили да је на београдским општинама уписано 15.000 нових бирача, а испоставило се да се ради о потпуним измишљотинама. За те лажи грађанима се никада нису извинили", каже Стефановић.

Он је додао да је сада јасно да грађани желе да изадју на изборе и определе се за своју будућност, а да Ђилас и Обрадовић више не знају шта ће ново да измисле како би оправдали крах њиховог политичког деловања.

Марко Милачић послао поруку Милу Ђукановић! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА