Најновије

ТАДИЋ НАПАО ДВЕРИ И СЗС! Да ли вам је сада јасно зашто нисмо хтели да уђемо у тај савез?

Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић навео је да се нада да је, после низа акција, изјава и унутаропозиционих напада Двери, сада јасно зашто СДС никада није ушла у Савез за Србију.

Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

- После низа акција, изјава и унутаропозиционих напада Двери, који често делују као да се више боре против опозиције него против режима, надам се да је сада коначно јасно зашто СДС никада није ушла у СЗС и зашто све време заговарамо формирање вредносно и политички сродних савеза - написао је Тадић на Твитеру.

Лидер Двери Бошко Обрадовић раније је на Твитеру назвао Драгољуба Мићуновића, истакнутог члана ДС, између осталог, и лажним дисидентом и лажним патријархом демократије, реагујући на његов интервју у ком је рекао да бојкот избора "остаје бесмислен од почетка до краја".

- Да ли је могуће: од комунисте, “јахања попова” и Голог отока, преко лажног дисидента и договора са Милошевићем, до вечног користољубља лажног патријарха демократије и дила са Вучићем? Најбоље да коначно сам изађе на изборе да видимо колику то подршку има?! - написао је Обрадовић у твиту.

У саопштењу које је раније данас потписала Демократска омладина поручено је да ће се искључити из свих активности Савеза за Србију док не буде јасно да ли тај Савез подржава “радикалско деловање Двери и њеног лидера Бошка Обрадовића”.

Како се навели у њиховом саопштењу, Демократска странка би требало да буде у Савезу за Србију у којем нису Двери или не треба да буде део тог истог савеза.

Tајна веза Александра Вучића и Мила Ђукановића! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА