Најновије

УРУШАВА СЕ МИЛОВА БАНАНА ДРЖАВА: Документа која доказују учествовање у прању новца (ФОТО)

Пошто им је пала пошиљка од 55 кг са бананама компаније,,Воли,, Мило и друштво око њега је морало да заташка то нечим. А како би боље него нападом на цркву, уносећи раздор међу народ.

Мило Ђукановић (Фото: Правда/Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Онда су посланици ДФ ухватили прање новца појединих компанија. Посланик Небојша Медојевић је подијелио документа која доказују да је Републички завод за урбанизам и пројектовање, Аца Ђукановића пословао са фирмама које се терете за прање.

Велимир Ераковић (Фото: Правда)

Медојевић је рекао и коментарисао да су истраге стале када се дошло до врха власти. Прије свега истраге воде до Мила и Аца Ђукановића.Тад су се копља сломила на Дејану Лакићу и његовој породици.

Ево докумената који показују да Медојевић говори истину.

Да не говорим о аферама Клап и Вардар од летос,такође о прању новца. Цркву нападају јер се бране од затвора,али им је џаба. Ђукановић више не контролише ни полицију ни војску, само САЈ.А народ ће САЈ да одува као ветар прашину.

Готов је и ви у Србији морате то знати. Онолико људи на пливању за крст часни је доказ. Значи, тиранин је на стакленим ногама и само се чека да пукну. Да Банана државу, замени држава права, а он, брат, сестра и тајкуни у затвор. И све њихове слуге.

Koлико полицајаца је отказало послушност Миловом режиму сазнајте ОВДЕ. Остале текстове Велимира Ераковића прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА