Најновије

ЈУРИЋ: Имамо доказе и фотографије. Пет моћника злоставља децу. "Ако ми се нешто деси..."

Оснивач Фондације "Тијана Јурић" недавно је обелоданио да је пет моћника из Београда, Новог Сада и Суботице имало односе са децом, пишу "Новости".

Игор Јурић (Фото: Јутјуб)

"Доказе и фотографије које поседујемо, а тичу се људи познатих јавности који злостављају децу, нису само код мене. Имају их и моја два пријатеља, и уколико ми се нешто деси, они ће их пустити у јавност", каже за тај лист Игор Јурић.

Према речима Јурића, то је "јавна тајна" коју до сада нико није имао смелости да објави.

"Знао сам да то постоји, тачније сви у друштву, па и ви, новинари, посебно знате да је то, како се популарно назива, 'јавна тајна'. Први пут су нам људи који поштују рад Фондације и који нам верују доставили и одређене доказе", истиче Јурић.

"Конкретно, радимо већ дуго на овоме, тешко је доћи до ових људи, тешко је доказиво све о чему причам. Људи који су укључени у борбу против трговине људима знају о чему говорим. Пријаве ћемо поднети онда када буде довољно доказа да их пошаљемо тамо где им је и место. Имамо материјал да их јавно обелоданимо, али мени то није циљ. Желим да их видим у затвору. У разговору са нашим правним тимом, сложили смо се да морамо доћи до још неколико кључних ствари. Свесно сам ово обелоданио, да ти људи знају да ми знамо за њих. Хвала и храбрим људима који много ризикују тиме што нам помажу", казао је Јурић.

Мило објавио "хибридни рат" Србији и Русији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА