Најновије

Омиљени породични цртани "Зец Петар: Скок у авантуру" ускоро у биоскопима!

Обожавани зец у плавом капуту враћа се на велика платна у потпуно новим авантурама! Како изгледа када жеља за авантуром измакне контроли погледајте у новом трејлеру дугоочекиваног анимираног хит филма Зец Петар: Скок у авантуру! Нове авантуре несташног зеца и његе дружине бићемо у прилици да гледамо од априла у биоскопима широм земље.

Фото-Јутјуб

Овог пролећа откријте колико далеко бисте отишли да сазнате где припадате. Наш обожавани и помало враголасти Зец Петар овога пута налази се пред највећим изазовом у којем ће морати напокон да одговори на питање – где заиста припада.
 
Прошло је неко време откад су Зец Петар и Тома Макгрегор закопали ратну секиру, барем привидно. Беа, Тома и зечеви основали су необичну породицу али упркос бројним настојањима, Петар никако да се реши своје неваљале репутације. Тражећи авантуру изван сигурности врта, Зец Петар открива нови свет у којем се његови несташлуци цене. У тренутку када његова породица ризикује све како би га пронашла, Петар мора да одлучи какав зец жели да буде. 

Зец Петар или у оригиналу Петер Раббит на велико платно искаче право из широм обожаване и радо читане истоимене серије књига енглеске списатељице Беатриx Поттер која је продата у 45 милиона примерака и то на 36 језика. Овај обожавани зец у плавом капуту и без панаталона својеврсна је икона која је ушла (и остала) у срцима оних најмлађих али и оних мало старијих.
 
Његова прва екранизација из 2018. године „Зец Петар“ одушевила је све генерације. Редитељ филма поновно је Wилл Глуцк, али овог пута у сарадњи са Зарех Налбандиан. Од глумаца враћају нам се Росе Бyрне и Домхналл Глеесон а у оригиналној верзији гласове ликовима посудили су Маргот Роббие, Елизабетх Дебицки и Јамес Цорден као Зец Петар.

Филм Зец Петар: Скок у авантуру биће синхронизован на српски језик. У главним улогама наћи ће се глумци – Стефан Бундало (Зец Петар), Александар Радојичић (Зека Бенџамин), Тамара Алексић (Беа), Теодора Ристовски (Лула), Ива Стефановић (Зечица Лепа), Милица Јанкетић (Белорепка) и Дејан Дедић као Тома Макгрегор.

Као што је то било 2018. године, авантуре Зеца Петра сигурно ће бити највећи породични филмски догађај који ће до суза насмејати и одушевити све генерације гледалаца. 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА