Најновије

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ПРЕДВИЂАЊЕ МЛАДОГ ВИДОВЊАКА: Имао је визију потреса и пожара у Нотр Даму, а сада најављује језиву судбину Трампа

Видовњак Никола Аујула дао је своје прогнозе за догађања која нас очекују у 2020. години. Будући да је 34-годишњак већ предвидео пожар у катедрали Нотр Дам и скандал канадског премијера Џастина Трудоа, његове прогнозе празноверници широм света жељно ишчекују.

Трамп (Фото: flickr. com)

Ни овог пута није разочарао, међу његовим предвиђањима нашли су се Доналд Трамп, Парис Хилтон, Џенифер Анистон...

- Неке визије примам у сновима, а друге ми дођу док шетам улицама. Снови су најинтензивнији и то стога што је тада интуитивни део мозга у већој активности - рекао је Аујула. Тврди да овај дар има откако је био дете, када му је трагично преминуо отац и када је почео "свуда да га осећа". Убрзо је, каже, схватио да има изражену интуицију. Верује да је у прошлом животу живео као лав, али и египатска краљица.

- Имао сам хиљаде прошлих живота. Био сам египатска краљица, слушкиња, учитељ током Француске револуције, срна, лав, а живео сам и у другом свемиру", тврди. Иако изазива скепсу, чињеница је да је предвидео низ догађаја који су се током година у свету заиста догодили. Тако је предвидео потресе у Кини и Куби, пожар у Француској...

Његове прогнозе за 2020. прилично су драматичне. Тврди да ће се свуда догађати протести, људи широм света излазиће на улице све масовније.

- Видим масовни, глобални покрет. Предосећам да ће Трамп бити поражен, али неће отићи у тишини - тврди Аујула.

Путин објавио рат. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА