Најновије

ФЕЈСБУК БРУЈИ О БАХАТОЈ МИНИСТАРКИ КОЈА ОБОЖАВА ЛУКСУЗ: Зорана на рукама носи целу радничку плату! Шета рукавице од 30.000!(ФОТО)

Зорана Михајловић, потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, носи рукавице модне куће „Блумарин“ чија је цена чак 240 евра, односно 28.320 динара!

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Михајловићева је поменуте рукавице, које коштају колико и цела нечија плата, носила приликом посете Великом Градишту 21. јануара 2020, кад су отворена два пута укупне дужине 22 километра. На сликама које су објавили сви медији, после свечаног доласка, а непосредно пре давања изјава медијима, Михајловићева је носила поменуте рукавице, па оне просто боду очи на свим фотографијама, а нарочито лого модне куће - слово Б.

Луксузни бренд за одабране

На сајту модне куће „Блумарин“ пише да су ове рукавице „100% virgin wool“, то јест да су у потпуности направљене од девичанске вуне (вуна узета од јагњећег првог шишања, најмекша и најфинија произведена вуна). На себи имају лоптице од крзна, а преко већег дела рукавице је лого од, како је наведено, вештачког дијаманта.

Цена од 240 евра можда је оправдана тржиштем овог луксузног италијанског бренда, јер су њихови производи намењени потрошачима с високим критеријумима и дубљим џепом. Међутим, питање је како се у ово тржиште уклапа и министарка из земље у којој велики број људи ради за минималац који је, после недавног повећања, управо 30.000 динара.

Крије плату

Истина, према подацима Агенције за борбу против корупције, Михајловићева не добија плату из буџета - ни као министарка, ни као чланица УО Фонда за развој или као члан Савета Економског факултета, али остаје да виси у ваздуху питање с које стране јој стиже новац од ког живи. И то луксузно.

Зорана Михајловић није одговорила на СМС с конкретним питањима - колико месечно зарађује кад може себи да приушти да око 30.000 динара да за рукавице, али и шта мисли, како на то реагују грађани који цео месец раде за тих 30.000 динара.

На ташне дала 10.000 долара

Курир је раније објавио да је Зорана Михајловић дала хиљаде долара на брендиране ташне, а да је само једну „шанел“ торбу платила чак 4.400 долара.

„Шанел класик“: 4.400 долара

„Џими чу“: 1.334 долара

„Булгари“ (модел „монет“): 2.518 долара

„Булгари“: 2.686 долара

Укупно: 10.938 долара

Прочитајте ОВДЕ   каква су два решења за рушење Вучића.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА