Најновије

ИСПОВЕСТ НИМФОМАНКЕ: Спавала сам са дванаесторицом за ноћ, имала односе по тоалетима, ређали су се на мени

Још док сам била јако млада бунт ми је обузимао биће, талог неког незадоволства ми је прожимао читаво тело. Неке тешке проживљење приче из детињства су узроковале моје формирање личности.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Либидо ми је одувек био наглашен и мушкарце сам третирала као потрошну робу, али временом ми секса никада није било доста. Почела сам константно да излазим  по ноћним клубовима и упуштала сам се у афере без имена, без сутра, без љубави. Некада сам то упражњавала и по клубовима локала, а нереко је после првог партнера већ и други био на чекању.

Нисам била проститутка, ја своје односе нисам наплаћивала, нити сам имла икаква очекивања, али сам жудела за тим задовољством међу својим бутинама. Посебно су ми били фасцинантни велики полни органи код мушкараца.

Једно вече позвана сам на журку на којој је било доста људи. Сама вила у којој је приређен је деловала фасцинантно, након тона испијеног алкохола и кокаина који је био неминовно средство забаве, парови су завршавали по собама, а ја сам се нашла у одају са дванаест мушкараца.

Својом енергијом, али и атрибутима, привукла сам пажњу, а како ми је кокаин подстицао нагон, оргије су почеле. Њих дванаестроица и ја једна.

Јутро је донело пораз, исцрпљена и испијена од опијата, почела сам да се губим, разум ме напуштао. Из те виле изашла сам сама. Панични напад је узео данак претходне ноћи и мене је обузео неописив страх, стање безнађа. Мој смисао живота једноставно више није постојао.

Дошао је моменат трежњења да наплати све дане Содоме и Гоморе. Данима сам седела затворена у својој кући уз замрачене прозоре. Када су моји ближњи приметили да сам се повукла и потпуно изменила, одвели су ме у психијатријску установу. 

Неко време сам била хоспитализована, данас редовно посећујем свог психотерапеута, започела сам нови живот. Тешко ми је, али корак ка решењу је признање проблема.

Како је Мина задовољила Менсура у "Задрузи" погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА