Најновије

БОГАТ ПРОГРАМ СИНЕПЛЕКС БИОСКОПА: "Comic Night" догађај уз премијерну пројекцију филма “Птице грабљивице”! (ВИДЕО)

Сазнајте шта има ново у репертоару Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 30. јануара до 5. фебруара.

Плакат филма "Окретај завртња" (Фото: Синеплекс)

Ове недеље очекују вас четири нова наслова, једна претпремијера, један догађај, директан пренос опере и фестивал дечијег филма:

,,Асиметрија”

- Дечак и девојчица проводе заједно последње безбрижне дане летњег распуста, пре него што она с породицом емигрира у иностранство. Младић и девојка се срећу тако што ослушкују једно друго кроз танке зидове једне београдске зграде. Убрзо после тога, улазе у страсну љубавну везу. Док она истражује град који је напустила као дете, он необјашњиво осећа да је познаје од раније. Жена и мушкарац се растају после 20 година брака. Обоје покушавају да се снађу, али им веза коју су изградили и даље не дозвољава да наставе са својим животима. Лето је врело, улице Београда су пусте, приче ова три пара се преплићу. Како радња одмиче, издваја се шира слика само једног љубавног односа - једног пара у три кључне фазе њихових живота.

,,Јадници”

- Стефан се недавно придружио одреду за борбу против криминала у Монфермеју, предграђу Париза, где је и Виктор Иго сместио свој познати роман Јадници. Заједно са својим новим колегама Крисом и Гвадом, искусним члановима тима, убрзо открива да међу локалним бандама влада тензија. Када се ова тројка нађе у хаосу, насталом током једног хапшења, дрон ће снимити нешто што прети да открије истину о свакодневном животу у гету. Инспирисан нередима у Паризу 2005. године и Лађ Лијевим истоименим кратким филмом, Јадници су провокативни увид у напет однос који влада између локалног становништва и полиције.

,,Право на приговор”

- Добитници Оскара Бри Ларсон и Џејми Фокс у драми заснованој на истинитом догађају о човеку који је осуђен на смрт због злогласног убиства за које је тврдио да га није починио.Перспективни млади адвокат Брајан Стивенсон (Џордан), након завршеног Харварда, уместо елитних адвокатских канцеларија бира повратак у Алабаму, где уз помоћ локалне адвокатице Ешли (Ларсон) ради на случајевима осуђеника на смрт и оних који немају могућности да плате адвоката. Први случај којим се Стивенсон позабавио био је случај Волтера Мекмилана, тамнопутог мушкарца из америчке државе Алабама, који је 1988. године осуђен на смрт због убиства 18-годишње девојке, иако је постојало на десетине сведока који су га у време убиства видели на догађају који је организовала локална црква.

,,Окретај завртња”

- Када млада дадиља добије понуду да брине о двоје деце која су остала сирочад након смрти родитеља, наизглед сасвим једноставан посао почиње да открива мрачне тајне. Нова дадиља Кејт долази на сеоско имање у Мејну како би бринула о двоје деце, Флори и Мајлсу, који су недавно остали сирочад. Убрзо увиђа да је понашање деце необично, као и то да се у кући догађају чудне ствари. Кејт одлази у забрањени део куће где буди мрачне силе које опседају децу.

Претпремијерно у Синеплекс биоскопима

,,Фрка”

- Од суботе, 1. фебруара претпремијерно у Цинеплеxx биоскопима анимирани филм ,,Фрка”. Откако је био штене, Фрка живи лагодним животом. Живи у великој вили, једе сочне одреске, спава на најфинијој постељини и живи животом о каквом пас може само да сања. Када остане без власника, Фрка се нађе сам на улици, далеко од своје куће. Фркина навикнутост на привилеговани живот чини га класичним примером рибе на сувом у овом застрашујућем свету.

Пренос опере из Метрополитена

„Порги и Бес“

– У суботу, 1. фебруара од 18:55, у Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар биоскопу, на програму је још један директан пренос опере из Метрополитена. Гершвинова опера Порги и Бес враћа се на Метрополитен сцену први пут још од 1990. године у новој продукцији редитеља Џејмса Робертсона који дебитује. Америчка ,,Народна опера” како су је креатори назвали, прича причу о инвалиду, просјаку Поргију у чијој улози гледамо Ерика Овенса и његовој љубави према зависници, Бес, коју глуми Ејнџел Блу. Дејвид Робертсон диригује изванредним саставом који укључује Донована Синглетерија као рибара Џејка, Голду Шилц као његову жену Клару, Латонију Мур као ожалошћену удовицу Серену, Фредерика Балентина као дилера дроге, Ерика Овенса као Поргија, Алфреда Вокера као бруталног трговца Крауна и Дениз Грејвс као Марију, локалну мајка и куварица у локалној радњи. Прожета ванвременским мелодијама вољеног класика ,,Summertime,”, “It Aint Necesseraly So Аин’т” ,” Bess, You is my Woman Now”, нова копродукција енглеске националне опере и холандске националне опера поздрављена је као тријумфална на премијери у Лондону.

Comic Night догађај уз премијерну пројекцију филма “Птице грабљивице”

Знамо је као Џокерову девојку из филма ,,Одред отписаних”, а сада на Comic Night догађају, заказаном за среду 5. фебруар од 20 часова у свим Синеплекс биоскопима, присуствујте фантастичној еманципацији Харли Квин на великом платну. Поред сјајног филма, наши гости моћи ће да пробају омиљене слаткише наше главне јунакиње, шећерну вуну и лизалице, а ту су и шарени коктели који ће загрејати атмосферу пред сјајан суперхеројски филм.

Фестивал породичног филма – породични дани

У периоду од 1. до 9. фебруара у свим Синеплекс биоскопима одржаће се “Породични дани” како би дечији распуст био испуњен квалитетним садржајем, забавом и најпропраћенијим анимираним филмовима из  претходне године. У трајању од девет дана у Синеплекс биоскопима ће бити приказано 20 наслова из претходне године, међу којима су „Дамбо“, „Краљ лавова“, „Залеђено краљевство 2“, „Тајне авантуре кућних љубимаца“, „Енгри Брдс“ и многи други. На програму ће бити анимирани и играни филмови, као и 3Д авантуре у синхронизованој и титлованој верзији. У оквиру репертоара увршћени су разноврсни наслови прилагођени како за најмлађе, тако и за мало старију публику.

Прочитајте ОВДЕ   све о лету у јануару, али и спектаклу у фебруару.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА