Најновије

НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ! Зорана Михајловић добила гаћице од радикала! Жестоко је извређали а министарка узвратила... (ВИДЕО)

Седница Скупштине Србије данас је у два наврата прекинута због оптужби и увреда посланика Српске радикалне странке на рачун потпредседнице Владе Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић на које је она одговорила транспарентом на коме је писало "Радикалска лаж" .

Мирчић показује гаће у Скупштини (Фото: Јутјуб)

Најпре су посланице СРС Вјерица Радета и Наташа Јовановић оптужиле министарку за корупцију и да је шпијун, а њихов колега Милорад Мирчић додао је и да је на изградњи путева Михајловић "коштала државу".

Михајловић је одговорила да је реч о "радикалским лажима" и да не бира речи јер има обавезу према грађанима који су гласали за њу.

"Свака ствар коју сте изговорили је лаж, све што причате месецима о мени је лаж, моја обавеза је да кажем шта је то ", рекла је Михајловић.

На оптужбе да ће на изградњи Моравског коридора бити украдено 300 милиона евра, министарка је одговорила да не постоји ниједна понуда кинеске компаније која би тај посао могла да уради за 500 милиона евра.

Михајловић је рекла да су лажи и оптужбе да је она шпијун и позвала посланике СРС да своје тврдње пријаве и докажу у институцијама.

"Нисам лопов, немам никакве везе са тим што је директор (Железница) примио мито и тамо је где му је место", одговорила је Михајловић на оптужбе да је ухапшени директор јавног предузећа "узимао мито за њу".

У тренутку док када је Михајловић реагујући на оптужбе подигла транспарент на коме је писало "Радикалска лаж", Вјерица Радета је узвратила увредама, а председавајући је прекинуо седницу и одредио паузу од 10 минута.

Седница је потом настављена и Радета која је имала реч поновила је оптужбе на рачун министарке , на шта је Михајловић поново подигла транспарент са поруком "Радикалска лаж".

Тада је посланик Мирчић отпаковао женски доњи веш као поклон за министарку, мада се не зна да ли је у питању брендиран, скупоцен веш или неки са пијаце. Зарадио је опомену председавајућег Верољуба Арсића, а још две опомене зарадила је посланица СРС Ружица Николић која је и поред забране пришла министарки и донела јој "поклон". Радикали из посланичких клупа одузели су Михајловић транспарент и поцепали га.

Након тога седница је поново прекинута, па поново настављена.

Михајловић: Била сам изложена насиљу

- Слушала сам три сата посланике СРС како говоре лажи о мени, да притом уопште нису говорили о законима који су на дневном реду. Кад сам се јавила за реч и рекла да је оно што су рекли лаж, јер сам дужна да то кажем због грађана Србије, била сам изложена класичном насиљу, и то у сред парламента. Не знам шта још треба да се деси да неко каже да је ово што се данас догодило класично насиље. Али ја се цео живот се борим против насиља, па ћу се тако борити и против овог што раде посланици СРС - рекла је Михајловићева новинарима у парламенту.

Куртију истиче време, више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА