Најновије

НАСТАВИТИ БОРБУ ЗА ОДБРАНУ СВЕТИЊА! Поповић се састао са Раичевићем и Давидовићем!

Министар за иновације и технолошки развој Ненад Поповић састао се у Влади Србије са уредником портала ИН4С Гојком Раичевићем и привредником Миодрагом Даком Давидовићем и том приликом са њима разговарао о наставку мирне борбе за очување црквених светиња у Црној Гори.

Ненад Поповић (Фото: Јутјуб)

На састанку је оцењено да је српски народ у Црној Гори јединствен у борби против криминалног режима Мила Ђукановића и да намерава да истраје у напорима да сачува своје светиње и Цркву.

Саговорници су истакли да је доношење спорног Закона о слободи вероисповијести у Црној Гори ујединило српски народ у региону и дало му снагу за коју многи нису знали да постоји. Та снага се, како су навели, увек рађала у српском народу када год је била угрожена његова слобода и опстанак.

Током разговора је указано да режим у Црној Гори покушава да спроведе "украјински сценарио", али да је наишао на неочекивани отпор чије посљедице тај режим не може да предвиди.

Министар Поповић је народу у Црној Гори пренео најснажнију подршку сународника из Србије и позвао га да настави мирну борбу за очување светиња које су симбол вјековног јединства и братске повезаности народа у Србији и Црној Гори.

Курти се састаје са Српском Листом! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА