Најновије

ВУЛИН ОДБРУСИО МИЛОГОРЦИМА: Може Ђукановић да измишља претње али не може од Србије да тражи да не брине о Србима!

Министар у Влади Србије реаговао је саопштењем поводом бесмислених изјава црногорског председника Мила Ђукановића о грађанском негодовању поводом доношења закона о слободи вероиспеисти.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

- Зашто је постојање српске нације у Црној Гори претња за Мила Ђукановића и његове Црногорце? Зашто су подигнута три прста разлог за батинање? Зашто су пожељни сваки преговарач и свака црква само ако нису српски патријарх и Српска православна црква? Зашто је тробојка постала увредљива у Црној Гори а уринирање по њој није? Зашто сваки председник државе из окружења може и сме да брине о свом народу у Црној Гори осим председника Србије? Сва ова питања остају без одговора као што још увек чекам да ми министар одбране Црне Горе Бошковић одговори које то хибридне претње долазе из Србије у Црну Гору а да нису хибриди семенског кукуруза - изјавио је министар одбране Александар Вулин одговарајући Милу Ђукановићу који је рекао да Србија намеће српство изван својих граница.

- Мило Ђукановић има право да први у својој породици постане Црногорац али нема права да остајање других породица у српству прогласи претњом. Може свој пут до Бога Дјукановић да тражи преко Мираша али не може да брани Србима да за свог заступника пред Богом имају патријарха Иринеја и да децу крсте у Српској православној цркви. Може Дјукановић да измисља претње али не може од Србије да тражи да не брине о Србима и њиховом постојању - поручио је министар Вулин.

Америчке бомбе су преблизу, Руси ће бити поражени за 3 сата! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА