Најновије

ТАРАМАУНТ ПРЕМИЈЕРЕ У ФЕБРУАРУ И МАРТУ: Богат програм одушевиће и мале и велике, сазнајте какве вас посластице очекују! (ВИДЕО)

Пред вама је списак нових филмова које ће ТАРАМОУНТ ФИЛМ дистрибуирати у фебруару и марту 2020. године.

Соник (Фото: Тарамоунт)

Судећи по насловима, највише ће се радовати клинци и клинцезе, а ту си и драме, хорор.. ма свашта нешто...

СОНИКОВ ФИЛМ 

У биоскопима од 13. фебруара 2020. године (СИНХРОНИЗОВАНО И ТИТЛОВАНО)

Режија: Џеф Фовлер / Редитељ синхронизације: Милан Антонић, Улоге: Џејмс Марсден, Бен Сварт, Тика Сумптер, Наташа Ротвел… Синхронизација: Матеја Вукашиновић, Милан Антонић, Дубравко Јовановић, Маријана Живановић, Душица Новаковић, Бојан Хлишћ, Душко Радовић, Саша Јоксимовић, Наташа Балог, Александар Глигорић, Милан Милосављевић, Никола Немешевић, Милена Моравчевић, Драган Вучелић, Димитрије Николић

"СОНИКОВ ФИЛМ" је играна, акциона авантура, комедија, инспирисана светски познатом и популарном СЕГА игрицом, у којој је главни јунак светлоплави јеж. Радња филма прати Соника (Матеја Вукашиновић) који покушава да управља својим животом на Земљи и односом са новим, најбољим пријатељем, човеком Томом (Џејмс Марсден/Милан Антонић). Соник и Том ће удружити снаге у покушају да спрече озлоглашеног доктора Роботника (Џим Кери/Дубравко Јовановић), који жели да ухвати Соника и искористи његове немерљиве моћи како би успоставио доминацију над читавим светом.

ЕМА 

У биоскопима од 13. фебруара 2020. године

Режија: Отмн де Вајлд

“ЕМА”, омиљена комедија Џејн Остин о потрази за својим савршеним паром и срећом до краја живота, стиже нам у новој, предивној филмској адаптацији. Лепа, паметна и богата, Ема Вудхаус, је као немирна матица за мали успавани град у коме живи. Ово је блистава сатира друштва и одрастања, у којој Ема мора проћи кроз доношење погрешних одлука у избору удварача, како би пронашла љубав која је одувек  била ту. 

ПАТРОЛНЕ ШАПЕ - ПРИПРЕМА, ПОЗОР, СПАСАВАЈ 

У биоскопима од 20. фебруара 2020  (СИНХРОНИЗОВАНО)

Гласови: Марија Стокић, Милена Живановић, Никола Тодоровић, Јована Чуровић, Милан Тубић, Владимир Нићифоровић, Ивана Тењовић, Милош Дашић, Бојан Хлишћ, Бане Јевтић, Ана Симић Кораћ, Милан Антонић, Снежа Јеремић, Валентина Павличић, Немања Живковић, Наташа Поповић, Лако Николић, Софија Јуричан

У новом анимираном филму „ПАТРОЛНЕ ШАПЕ - ПРИПРЕМА, ПОЗОР, СПАСАВАЈ“ упуштамо се у незаборавне авантуре са нашим омиљеним штенцима. Било да спасавају параду балона од пропасти, избављају истраживаче из џиновске паукове мреже или се упуштају у ауто трку са злом градоначелниковом рођаком, куце су увек на висини задатка. Када ветар одува балоне са параде, истраживачи се изгубе и градоначелник и његова рођака киднапују све возаче који учествују на трци, наши хероји без страха крећу у подухвате како би сачували цео Залив авантура и притекли у помоћ свима којима је потребна. 

К’О ШЕФ

У биоскопима од 27. фебруара 2020. године

Режија: Мигуел Артета, улоге: Роуз Бурн, Тифани Хадиш, Селма Хајек

Најбоље пријатељице Миа и Мел уживају у животу, водећи њихову козметичку компанију, које су створиле од нуле. Нажалост, западају у финансијске проблем, када добијају више него примамљиву понуду од неприкосновеног мага козметичке индустрије, Клер Луне. Та понуда довешће у питање пријатељство које између Мие и Мел траје годинама. Посао у коме се све врти око лепоте, изгледа да постаје ружан.

НЕВИДЉИВИ ЧОВЕК 

У биоскопима од 5. марта 2020.

Заробљена у насилној вези са богатим и бриљантним научником који је контролише, Сесилија Кес (Елизабет Мос) бежи у глуву ноћ како би се сакрила. У томе јој помаже сестра, пријатељ из детињства и његова ћерка тинејџерка. Сесилија добија вест о самоубиству бившег дечка који је злостављао и схвата да јој је оставио огромну количину свог богатства, али почиње да сумња да је његова смрт превара. Низ језивих случајности постаје смртоносан и претећи за људе које она воли. Сесилија ће очајнички покушати да докаже да је прогања неко кога нико не може да види.

НАПРЕД 

У биоскопима од 5. марта 2020. (СИНХРОНИЗОВАНО)

Режија: Дан Сканлон. Синхронизација: Владан Илић, Никола Тодоровић, Весна Станковић, Јасмина Аврамовић, Борис Пинговић, Ђурђина Радић, Добрила Илић, Маја Оџаклијевска и други

Радња филма смештена је у предграђе измишљеног света, а главни ликови су два брата, тинејџери вилењаци. Они ће кренути у невероватно путовање, како би открили да ли је преостало још мало магије. Из студија Пиxар Аниматион стиже нам потпуно нов, оригиналан филм који у наше биоскопе стиже 5. марта 2020. године.

НАША ЉУБАВ 

У биоскопима од 12. марта 2020.

Режија: Лиса Барос Д'са, Глен Лејбурн. Улоге: Лајам Нисон, Леслеy Манвиле, Амит Шах

Џоан и Том су у браку годинама. У њиховој вези осећа се лакоћа која настаје из живота који су провели заједно и велике љубави која се огледа у нежности и хумору који деле. Када Џоани открију рак дојке, ток њеног лечења почиње да баца сенку на њихову везу, пошто почињу да се суочавају са изазовима који претећи стоје пред њима и показују у шта би живот могао да се претвори уколико би се некоме од њих нешто догодило. Ово је прича о љубави, преживљавању и епским питањима које живот поставља сваком од нас.

ТИХО МЕСТО 2 

У биоскопима од 19. марта 2020.

Режија: Јохн Красински. Улоге: Емилy Блант, Килијан Марфи, Ноа Џупе

Након смртоносних догађаја који су се одиграли, породица Абот принуђена је да се суочи са страхотама спољашњег света, док њени чланови настављају борбу за опстанак у тишини. Присиљени да се упусте у непознато, брзо схватају да створења која их лове уколико испусте звук нису једина претња која вреба.

ТРОЛОВИ – СВЕТСКА ТУРНЕЈА 

У биоскопима од 19. марта 2020. (СИНХРОНИЗОВАНО И ТИТЛОВАНО)

Режија: Марy Џ. Блиџе / Редитељ синхронизације: Душица Новаковић

СИНХРОНИЗАЦИЈА: Ана Штајдохар, Марко Мандић, Ива Стефановић, Бранислав Платиша, Милан Живадиновић Биллy, Слободан Стефановић, Ђурђина Радић Ђикс, Никола Антоновић Антон, Марко Марковић, Ђорђе Гргуровић Грзи…

Гласови: Ана Кендрик, Џастин Тимберлејк, Рејчел Блум, Ози Озборн….

Ана Кендрик и Џастин Тимберлејк враћају се у фантастичном наставки анимираног мужичког филмског хита из 2016. фодине: „ТРОЛОВИ – СВЕТСКА ТУРНЕЈА“. У авантури која ће их одвести далеко изван граница познатог, Мака (Ана Штајдохар) и Закерало (Марко Мандић) ће открити да су они само једно од шест различитих троловских племена, које живи у једној од шест различитих територија и посвећени једном од шест музичких праваца: фанку, року, кантри музици, техно музици, класичној и поп року. Тако да ће њихов свет постати много већи и много, много бучнији.

МУЛАН 

У биоскопима од 26. марта 2020. године

Прослављени редитељ Ники Каро представиће нам епску причу о легендарној кинеској ратници, у филму који нам стиже из студија Дизни, “МУЛАН”, у коме неустрашива млада жена ризикује све што има, због љубави према својој породици и држави и постаје један од највећих ратника за које је Кина икада чула.

Када кинески цар пошаље декрет у коме пише да свака породица мора да пошаље једног члана који ће се придружити Царској војсци у одбрани земље од освајача са севера, Хуа Мулан, најстарија ћерка прослављеног ратника, замениће свог оболелог оца.  Прерушена у мушкарца, представља се као Хуа Јун и на сваком кораку суочиће се са изазовом како би пригрлила своју унутрашњу снагу и истински потенцијал. Ово је епско путовање које ће је преобратити у поштованог ратника и на коме ће заслужити поштовање и захвалност читаве нације и њеног оца учинити поносним.

Сазнајте шта има ново у репертоару Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 30. јануара до 5. фебруара.  ПрочитајтеОВДЕ  све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА