Најновије

ЛУНА РЕШИЛА ДА ВРАТИ МАРКА ПО СВАКУ ЦЕНУ?! Уследио је хладан туш, па сад опет иде код психотерапеута!

Луна Ђогани пре неколико дана наводно је бившем Марку Миљковићу послала дугачку поруку, те му тако открила све што јој је на души. Такође, она је од њега затражила да се виде и попричају, те да љубави која је "пукла" пруже још једну шансу. 

Луна Ђогани (Фото: Јутјуб)

Наводно, тада је добила "хладан туш" па завршила код психотерапеута код ког је одлазила док се опорављала од веома турбулентне везе са Слобом Радановићем. 

"Луна не може никако да преболи Марка. Стално мисли на њега и на време које су провели заједно. Убеђена је да је он човек њеног живота и да су раскинули због глупости, па је решила да га врати по сваку цену. Зато му је послала једну дугачку поруку којој је написала све што јој је на души. Замолила га је да се виде и да јој пружи јос једну шансу", рекао је добро обавештен извор.

"Уљудно јој је одговорио на поруку и честитао празнике, али нагласио да не жели да се помире. Написао је да ће она увек имати посебно место у његовом срцу, али да је најбоље да се не виђају. Покушао је да је утеши речима да је - цео живот пред њом и да ће сигурно наћи неког још бољег од њега", препричава извор.

После хладног туша тек јој није било лако. 

"Баш јој је тешко пао Марков хладан одговор. Била је убеђена да ће пристати макар да се виде и попричају. Сада по цео дан седи у кући и пиљи у једну тачку. Почела је поново да иде код психотерапеута који јој је помогао да се опорави после раскида са Слобом Радановићем. Пролази кроз веома тежак период. Највећа подршка јој је мајка Анабела, која сваки слободан тренутак користи да буде уз њу", тврди извор. 

"Више није могло и једноставно је пукло. Борили смо се као лавови, али није вредело. Трудила сам се да останемо заједно, јер се волимо и лепо слажемо, али џаба. Било је притисака са свих страна. Замисли, неки зли људи су му преко Инстаграма слали поруке да га варам. Срам их било!" испричала је Ђоганијева током кратког боравка у ријалитију.

Прочитајте ОВДЕ   шта је то урадила Луна што је шокирало Србију.

Извор: Курир/Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА