Најновије

ИРАНСКИ КОМАНДАНТ ПОРУЧИО АМЕРИЦИ: Нећете имати храбрости да нас нападнете!

Сједињене Америчке Државе неће смети да нападну 52 објекта у Ирану о којима је говорио амерички председник Доналд Трамп, изјавио је командант Оружаних снага Ирана Абдулрахим Мусави.

Иранска војска (Фото: Јутјуб)

"Сумњам да ће они имати храбрости да то учине током могућег сукоба у будућности“, рекао је Мусави коментаришући недавну Трампову изјаву.

Трамп је обећао да ће извршити „брз и снажан удар“ на 52 циља у Ирану уколико Американци буду нападнути. Претње Вашингтона дошле су након што је Иран обећао да ће осветити смрт генерала Корпуса чувара исламске револуције Касима Сулејманија.

У ноћи 3. јануара, Сједињене Америчке Државе извеле су операцију код Међународног аеродрома у Багдаду против команданта елитне јединице иранске војске, специјалних снага „Кудс“, генерала Касима Сулејманија и заменика команданта ирачке шиитске устаничке војске Абу Махдија ал Мухандиса, које Вашингтон сматра умешаним у организацију напада на америчку амбасаду у Багдаду 31. децембра 2019.

Прочитајте ОВДЕ  ко пише да САД имају дугу историју политичких убистава, али је дрска егзекуција Сулејманија потпуно јединствена!

Извор: rs. sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА