Најновије

КАКО КВИСЛИНШКА СВЕСТ УЗИМА МАХА МЕЋУ СРПСКОМ ЕЛИТОМ: Колонијална економија је мали проблем у односу на колонијалну свест! (ВИДЕО)

У оквиру вандерндих трибина на Филозофском факултету, у организацији клуба студената факултета, гости су били Милош Ковић, Часлав Копривица и Милош Јовановић. У оквиру промоције књиге Завети проф. Ковића, главна тема је била квислиншка свест која полако али сигурно узима маха међу такозваном елитом у Србији. Полако се показује да је „потурица“, заиста гори од „турчина“.

Милош Ковић, Часлав Копривица и Милош Јовановић на промоцији књиге Завети (Фото: Јутјуб)

Проф. Копривица наводи да се активно ради на укидању свих српских митова, али не у смисли рашчишћавања истине од легенде,  већ у смислу инкорпорације туђих митова на место наших, и гашењу српске националне свести. Такође професор додаје да без Косова и мита који га окружује нема слободарске будућности српског народа.

 

Милош Ковић (Фото: Јутјуб)

 

Проф. Ковић се осврће и на Апел за одбрану Косова и Метохије и по први пут открива зашто су неки до аутора истог, као што су Матија Бећковић и Митрополит Амфилохије били скривани до сада. Уједно даје и осврта на све оне коју су напали тај апел.

 

Часлав Копривица (Фото: Јутјуб)

Скупу се обратио и Милош Јовановић председник ДСС-а.

Ово је моменат када се родила Република Српска! Више о томе ОВДЕ!

Извор: ХелмКаст

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА