Најновије

ШЕШЕЉ УПОЗОРИО ВУЧИЋА И СНС: Ви знате о којим министрима је реч... (ВИДЕО)

- Српска радикална странка упозорава председника Републике Aлександра Вучића и владајућу странку да овог пута много озбиљније приђу процесу формирања владе и да нико од министара које смо раније хватали у криминалу и документовали њихов криминал не буде поново члан кабинета. Ви знате о којим министрима је реч – каже лидер СРС Војислав Шешељ.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Он је рекао да има министара који су крали буџетска средства, има министара који су покривали унутар својих министарстава одређене секторе и одређене криминалце који су хапшени, па кад би их пустили да се бране са слободе, организовали им свечани дочек у министарству и тако даље.

- Зна се, мислим на Зорану Михајловић. Има министара које смо ухватили да машу лажном факултетском дипломом, а да никакав факултет нису завршили. О томе се мора водити рачуна. Зна се за поједине министре да су склони сарадњи са западним обавештајним службама, зна се за неке да по своје мишљење иду у стране амбасаде и тако даље. Овај кабинет који се сад формира мора бити лишен таквих министара – рекао је Шешељ.

Он каже да иако су радикали “најурени” из Народне скупштине, неће мировати и ако се деси да неко од тих министара опет буде члан владе.

- Ми ћемо ударити из све снаге по њима. Ми се једноставно нећемо помирити са лоповима који краду паре из буџета, који улазе у разне криминалне афере или који су се дочепали лажних факултетских диплома. Наравно, нећемо сада ниједно име да помињемо, иако штампа већ лицитира  именима појединих кандидата. Ми видимо да то још није све до краја рашчишћено, видимо да то што пише у новинама није баш нарочито поуздано, зато нећемо да лицитирамо, али зна се ко више не може бити министар и о томе мора и председник Републике да води рачуна и мандатар, ма ко био мандатар – рекао је Шешељ.

Руска и сиријска авијација жестоко бомбардовале базу џихадиста! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА