Најновије

ДРИТАН АБАЗОВИЋ ОДГОВОРИО НА ПИТАЊЕ КОЈЕ ЗАНИМА СВЕ: Не могу да се одбраним!

- Не знам шта се ово дешава, али од избора 30. августа не стижем да се јавим свим новинарима који зову, колико сам тражен. Изгледа да је то утицало и на лепши пол, па последњих неколико недеља једва успевам да се одбраним од жена где год да се појавим - прича Дритан Абазовић, лидер Грађанског покрета УРА, који је, осим што је један од најпопуларнијих политичара у Црној Гори, однедавно постао и врло пожељан нежења.

Дритан Абазовић. (Фото: Јутјуб)

Својим образовањем, манирима, одмереношћу, бритким језиком, али и оригиналним изгледом, Дритан Абазовић век неколико месеци осваја медијски простор широм Балкана, али и жене, које не одолевају његовом шарму.

Абазовић покушава да усклади приватан живот са бројним пословним обавезама. Од силних обавеза које има, каже да нема времена за емотивну везу, али додаје и да “слобода нема цену”.

- У последње време стално ме питају - имам ли девојку? Кад кажем да немам, не верују ми. Људи не схватају да за мене слобода нема цену, а тренутно имам и превише посла који ми одузима сваки тренутак, нема паузе - каже Абазовић.

- Не знам да ли зато што су чуле да сам слободан или их привлаче политичари, али од како је кренуло ово медијско промовисање моје личности, од како ме свуда има, жене ме буквално салећу, не могу да се одбраним. Свиђа ми се што могу да се нашалим са њима, нормалан сам човек и нисам неки маторац, имам енергије за све, ништа не брините. Кажу да сам ватрен, тако да је можда то оно што их привлачи - рекао је Абазовић кроз осмех.

Наиме, интернетом, друштвеним мрежама, током последњих неколико недеља круже снимци, гифови, чак и стикери са ликом Дритана Абазовића, а њему је све то крајње симпатично.

- Највише ми се свиђа шала на рачун фризуре. То су смислили Никшићани. Раније се дешавало да неко уђе у фризерски салон, па каже: "Ошишајте ме на италијанку", а сад код фризера траже, ни мање ни више, него ‘дританку’. Одушевљен сам! - искрен је Дритан, а фризуру, која му је заштитни знак, не планира да мења.

Подсетимо, после избора у Црној Гори 30. августа, Грађански покрет УРА, на чијем је челу Абазовић, је заједно са две коалиције "За будућност Црне Горе" Здравка Кривокапића и "Мир је наша нација" Алексе Бечића, победио Мила Ђукановћа и ДПС, после 30 година на власти. Очекује се да ускоро предтаве састав нове Владе Црне Горе.

Владика победио корону! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА