Најновије

КРИСТИЈАН СЕ БОРИО НА КОСОВУ: Шиптарски терористи годинама покушавају да га убију, упали у ћелију

Кристијан Голубовић каже да су Шиптари годинама покушавали да га убију и да су једном приликом бацили Молотовљев коктел на њега, од ког је задобио тешке опекотине!

Кристијан Голубовић (Фото: Јутјуб)

Учесник "Задруге" тврди да се 1999. борио на ратишту на Косову и Метохију и да се због тога нашао на мети албанских терориста.

- Шиптари годинама покушавају да ме убију! Зато стално носим панцир и имам обезбеђење, од ког се не одвајам. Био сам на ратишту, али у тајности. Бранио сам Космет и замерио им се! Зато ми је мука од ових који се представљају као велики Срби, а никад нису узели пушку у руке да се боре за земљу - казао је бивши робијаш.

Он је додао да су Албанци неколико пута извршили атентат на њега, али да је успео да сачува живу главу.

- Једном су ме напали док сам био код куће! Упуцали су лика из мог обезбеђења у образ, одвалили су му пола главе. То је било језиво. Онда су улетели у кућу и бацили Молотовљев коктел. Запалило ми се месо, имао сам грозне опекотине! Једва сам преживео! И даље имам ожиљке по стомаку - испричао је Голубовић и рекао да ту није био крај њихових покушаја:

- Јурили су ме мачетом! Избила је општа туча и два Шиптара су једном дечку отфикарили руку! Све време док смо се лемали само сам размишљао да ли да покупим прсте да му некако зашију!

Кристијан ни у затвору није имао мира. Према његовим речима, све време док је робијао покушавали су да га ликвидирају.

- Ударили су чувара и упали ми у ћелију! Нису одустајали од жеље да ме убију! За сада им није успело - похвалио се жестоки момак.

На питање шта мисли о томе што многи учесници ријалитија сматрају да су његове приче ловачке, одговорио је:

- Оспоравају ме и говоре да имам бујну машту, али то је мој живот. Нисам Барон Минхаузен! Многе ствари и умањим, јер сам свестан да људима звуче невероватно. Пре 30 година сам прошао оно што они неће за цео живот!

Сања је у каталогу девојака

Кристијан тврди да је видео Сању Станковић у каталогу проститутки:

- Кад моји другари из иностранства дођу у Србију, зову такве девојке! Једном су тражили плавушу у црном чипканом вешу за масажу и орални се*с! То је била она. Лепо сам рекао да је само за "хоклицу" и "ки*ановић".

Имао сам жену и две љубавнице

Голубовић је испричао да је током брака са бившом супругом Данијелом имао две љубавнице.

- Девет година сам живео са женом, а од тога сам шест година имао две љубавнице. Замислите, имам се*с са Данијелом отпозади и зовем је Сале! Она се окреће и пита ме: "Какав Сале? Јеси ли ти пе*ер?" Хтео сам да кажем Цале, тако ми се звала једна швалерка. Почео сам да их мешам. Све три су се једном нашле и дошле код мене, рекле ми да сам смрад и шутнуле ме - присетио се Кристијан.

Мирјана Карановић је нудиста, а сада је без стида показала своје извајано тело у акцији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА