Најновије

ТРИФУНОВИЋ: Вучић је учествовао у убиству Оливера!

"Немам никаву сумњу да је Александар Вучић учествовао у убиству Оливера Ивановића у смислу да је барем знао да ће се то догодити, да је зажмурио, трепнуо, аминовао, можда чак и наручио, бог те пита, отворено то тврдим и нека ме тужи", рекао је бивши лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић испред Скупштине Србије.

Трифуновић (Фото: Јутјуб)

Трифуновић је са двадесетак чланова ПСГ присуствовао перформансу који су на платоу испред парламента организовали чланови тог покрета. Они ће исцртати 1.000 црвених линија, које представљају симбол 1.000 дана од убиства лидера опозиционе странке Грађанска иницијатива "Слобода, демократија, правда" Оливера Ивановића.

- Мени је једна ствар јасна, а то је да власт која је вршила кампању и хушкала против Оливера Ивановића, дакле Александар Вучић, Ана Брнабић, Марко Ђурић, цела екипа која га је заливала дрвљем и камењем, месецима и месецима цртала му мету на челу, а касније плакали на његовом гробу, као што то бива у великим трагедијама, та власт ћути ево већ три године - рекао је Трифуновић и нагласио:

- Отворено ћу вам рећи, немам никаву сумњу да је Александар Вучић учествовао у убиству Оливера Ивановића у смислу да је барем знао да ће се то догодити, наравно да је зажмурио, трепнуо, аминовао, можда чак и наручио бог те пита, отворено то тврдим нека ме тужи - истакао је он.

Трифуновић је констатовао да се од тада ништа није променило.

- Веома је битно постављати констатно питање ко је то урадио и зашто је то урадио зато што сутра то можете бити ви, могу бити ја, можемо бити ми, а када дође по нас, онда више неће имати ко да пита. Ако желимо да ишта променимо у овом друштву, треба констатно постављати одређена питања, као на пример: ко је убио Оливера Ивановића? - истакао је бивши лидер Покрета слободних грађана.

Да подсетимо, Оливер Ивановић је убијен 16. јануара 2018. године, под још неразјашњеним околностима, испред канцеларије у којој је радио у Косовској Митровици, а убице још увек нису пронађене.

Рат се шири изван граница Нагорно-Карабаха. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА