Најновије

САГА СЕ НАСТАВЉА! "Зовите ме помахнитали доктор, али ово је довољан доказ!"

Доктор Бранимир Несторовић не жели да одустане од јавног изношења својих ставова упркос томе што га многи нападају, па чак називају и "помахниталим"!

Бранимир Несторовић. (Фото: Јутјуб)

Након што је на фејсбуку поделио текст у ком се може прочитати да маске нису толико делотворна заштита од коронавируса колико се прича и да се Американци упркос томе што редовно носе маске ипак заражавају, он је изазвао велику буру у јавности.

Био је чак и на мети неких медија који су осудили његов потез, а сада је др Несторовић објавио још један научни текст на тему ношења маски током епидемије, па се чини да он не намерава да промени свој став, а чак је одговорио и онима који га критикују:

- Како неко рече "помахнитали" др Несторовић не нуди научне студије о ефикасности маски. Ово је од експерта за респираторне болести, наслов је довољан "маске за све за ковид 19 немају солидну научну основу" - написао је он.

Kako neko reče “pomahnitali” dr Nestorović ne nudi naučne studije o efikasnosti maski. Ovo je od eksperta za respiratorne bolesti, naslov je dovoljan “maske za sve za covid 19 nemaju solidnu naučnu osnovu”.

Posted by Branimir Nestorović on Friday, October 16, 2020

Иначе, познато је да је др Несторовић самоиницијативно напустио Кризни штаб, због, како је објаснио, чињенице да му је досадило да буде "црна овца".

Његове тврдње у супротности су са званичним препорукама, па је очекивано да постоји део јавности који осуђује овакве његове иступе.

Нова власт открива Милове батинаше који су брутално тукли голорук народ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА