Најновије

ЖЕСТОКА ЕКСПЛОЗИЈА НА БРДУ ИЗНАД ГЛАВНОГ ГРАДА: Људи су преплашени, страх се увукао у домове Јермена (ВИДЕО)

Снажна експлозија чула се синоћ у близини главног града Републике Карабах, Степанакерта, известили су мештани из поменутог града. Према извештајима из Степанакерта, снажна експлозија догодила се у планинама у околини престонице, пошто су мештани пријавили да је одјекнула снажна детонација.

Снажна експлозија чула се синоћ у близини главног града Републике Карабах (Фото: Јутјуб)

Узрок експлозије још увек није познат, али локално становништво је известило да је видело да су ПВО снаге Снага одбране Арцаха (АДА) отвориле ватру на мету на ноћном небу пре него што се догодила експлозија. 

Још увек није јасно да ли је ово извор експлозије или не, али азербејџанске беспилотне летелице су у недељу више пута летеле изнад регије Карабах.

У међувремену, у недељу је јерменско Министарство одбране оптужило Азербејџан за више тешких прекршаја прекида ватре у Карабаху, упркос томе што су пристали на хуманитарно примирје у суботу.

- Упркос новом споразуму о прекиду ватре из хуманитарних разлога, непријатељ је током дана покушао да наруши ваздушни простор Републике Арцах - саопштило је јерменско Министарство одбране, оптуживши Азербејџан због напредовања у јужним и северним деловима регије Карабах.

Брисел је већ прешао црвену линију провоцирајући Русију, неће се ово добро завршити. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА